یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304532
    تاریخ انتشار: 17/تير/1401 - 12:33

    روابط آمریکا و انگلیس همچنان قوی است

    جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا پس از اعلام استعفای بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس گفت که روابط واشنگتن - لندن همچنان قوی بوده و علاقه مند به ادامه همکاری نزدیک با دولت انگلیس است.

    روابط آمریکا و انگلیس همچنان قوی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه ای گفت: آمریکا و انگلیس نزدیک‌ترین دوست و متحد برای یکدیگر هستند و رابطه ویژه بین مردم  دو کشورهمچنان قوی و پایدار است.

    رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد که آمریکا و انگلیس به همکاری در مورد طیف وسیعی از موضوعات از جمله "حفظ  یک رویکرد قوی و متحد برای حمایت از مردم اوکراین" ادامه خواهند داد.

    جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی در گفتگو با فاکس نیوزگفت: همه رهبران ناتو و همه رهبران گروه ۷ اعلام کرده اند تا هرزمانی که لازم باشد به حمایت از اوکراین ادامه خواهند داد.

    کربی که این اظهارات را پیش از استعفای جانسون بیان می کرد، همچنین خاطرنشان کرد: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین می‌داند که صرف‌نظر از اینکه چه دولتی در هر یک از کشورها در قدرت قرار دارد، از حمایت بین‌المللی برخوردار است.

    بوریس جانسون ظهر پنجشنبه (به وقت محلی) مقابل دفتر نخست وزیری حاضر شد و اعلام کرد که رسما از رهبری حزب حاکم محافظه‌کار استعفا داده است.   وی افزود: اکنون به وضوح اراده حزب محافظه کار این است که یک رهبر جدید برای حزب و یک نخست وزیر جدید انتخاب شود.

    به این ترتیب انتخابات برای تعیین جانشین رهبر جدید حزب محافظه‌کار آغاز خواهد شد. با توجه به اینکه حزب محافظه‌کار دارای اکثریت قاطع کرسی‌های پارلمان است، رهبر جدید این حزب نخست وزیر خواهد شد.

    فشارها برای خروج جانسون از مقام نخست وزیری از سه‌شنبه شب آغاز شد که وزرای دارایی و بهداشت انگلیس در اعتراض به عملکرد و سیاست‌های دولت از مقام‌های خود کناره‌گیری کردند. دقایقی بعد موج استعفای معاونین وزرا آغاز شد و این روند تا جایی ادامه پیدا کرد که از سرعت نخست وزیر برای تعیین جانشین پیشی گرفت.

    در این میان شماری از وفاداران سرشناس نخست وزیر هم از مقام خود کناره‌گیری و این تحولات ضربه سنگینی را به اعتبار جانسون وارد کرد. هم زمان گزارش شد که جمعی از اعضای کابینه، از جمله مایکل گوو وزیر مسکن از نخست وزیر تقاضا کرده‌اند که به ادامه وضع موجود پایان داده و از قدرت برود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما