دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304523
    تاریخ انتشار: 17/تير/1401 - 11:53

    حباب سکه ۸۰ هزار تومان کم شد

    نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: با توجه به کاهش ۶۷ دلاری انس جهانی طلا، قیمت انواع سکه و طلا در بازار کاهشی بود و حباب سکه ۸۰ هزار تومان کم شد.

     حباب سکه ۸۰ هزار تومان کم شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا محمد کشتی آرای درخصوص تحولات بازار طلا اظهارداشت: هفته گذشته در مجموع کاهشی بود به خصوص از بعدازظهر چهارشنبه تا پنجشنبه انس جهانی طلا ۶۷ دلار کاهش یافت که این رقم بی‌سابقه است.  

    وی افزود: نرخ ارز نیز در هفته گذشته افت داشت که این دو عامل موجب کاهش قیمت انواع سکه و طلا شد این در حالی بود که تقاضا برای خرید در بازار طلا به دلیل مناسبت‌های قبل ماه محرم تقاضا برای خرید وجود دارد.

    نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: در آخرین معاملات هفته گذشتهسکه طرح قدیم ۲۵۰ هزار تومان، سکه طرح جدید ۴۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۱۵۰ هزار تومان و ربع سکه ۲۵۰ هزار تومان کاهش قیمت هفتگی داشت.  

    وی ادامه اد: سکه‌های یک گرمی ۱۵۰ هزار تومان، هر مثقال طلای آب شده ۱۶۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۵۰ هزار تومان کاهش قیمت را در هفته گذشته ثبت کردند.  

    کشتی آرای بیان کرد: با توجه به کاهش ۸۲۰ تومانی قیمت هر دلار در هفته گذشته حباب سکه در دومین هفته تیرماه ۸۰ هزار تومان کاهش یافت و به یک میلیون و ۳۷۰ هزار تومان رسید.  

    وی اظهارداشت: در هفته آینده نیز قیمت ارز تحت تاثیر مذاکرات قرار دارد و قیمت جهانی طلا هم به دلیل نوسانات قیمت نفت، تورم جهانی و نرخ بهره در آمریکا است و پیش‌بینی می‌کنیم تا دو روز آینده قیمت‌ها در بازار طلا تغییر قابل توجهی نداشته باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما