دوشنبه 20 مهر 1405 - Mon 12 Oct 2026
  • مروری بر زندگی سردار شهید حسین املاکی + عکس

  • تسلیت پهلوی به بن‌سلمان؛ سکوت مقابل توهین روبیو + عکس

  • پیگیری ویژه پرونده‌ کثیرالشاکی فرداموتورز

  • استوری محمد علیزاده به مناسبت روز دختر

  • سلبریتی‌هایی که برای دختران ایرانی نسخه ناامیدی پیچیدند+ عکس

  • یمن مهمانی بزرگ ریاض را نقش بر آب کرد+ عکس

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • آیت‌الله زین‌العابدین قربانی دار فانی را وداع گفت

  • تکرار این حرف‌ها چه کمکی به شرایط کشور می‌کند؟

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵

  • پاسخ آمریکا به شروطمان را ناکافی می‌دانیم

  • نیروی دریایی سپاه اعلام کرد: آتش سوزی مهیب در یک نفتکش در تنگه هرمز/ سومین نفتکش به مین دریایی برخورد کرد+ فیلم

  • آماده کمک به شروع گفتگو بین عربستان و یمن هستیم

  • در هم کوبیدن قطری ها توسط استقلال

  • قاتل خاموش ستون فقرات

  • خط و نشان جدید ترامپ

  • فراجا در شرایط جنگی محکم و استوار ایستاد

  • محاصره امریکا در آسمان ریاض!

  • تصویر پهلوی‌پسند از دختر ایرانی

  • جنگ ترامپ علیه ایران مایه تحقیر ملی است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304109
    تاریخ انتشار: 14/تير/1401 - 11:42

    بایدن بازهم وعده مقابله با سلاح گرم را داد

    رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه از تیراندازی در مراسم روز استقلال در شیکاگو شوکه‌شده است، گفت از مبارزه با اپیدمی خشونت مسلحانه دست نمی‌کشد.

     بایدن بازهم وعده مقابله با سلاح گرم را داد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در واکنش به تیراندازی مرگبار در مراسم روز استقلال در شیکاگو، بار دیگر وعده‌های عملی‌نشده برای مقابله با خشونت مسلحانه را تکرار کرد.

    بایدن طی بیانیه‌ای ضمن ابراز شوکه‌شدن از این حادثه، گفت: «از خشونت بی‌معنای مسلحانه که در این روز استقلال، جامعه آمریکایی را دوباره غمگین کرده است، شوکه شده‌ایم. مثل همیشه از اولین امدادگران و مجریان قانون در صحنه سپاسگزاریم».

    در این بیانیه توسط کاخ سفید منتشر شد، آمده است: «من با فرماندار پریتزکر و شهردار روترینگ صحبت کرده‌ام و حمایت کامل دولت فدرال را از جوامع آنها ارائه کرده‌ام. من همچنین از مجریان قانون فدرال خواستم تا در جستجوی فوری تیرانداز که در حال حاضر آزاد است، کمک کنند».

    رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «اعضای جامعه باید از توصیه‌های مقامات در محل پیروی کنند، و من از نزدیک با اطلاعات بیشتر در مورد کسانی که جانشان را از دست داده‌اند، پیگیری خواهم کرد و برای کسانی که با جراحات شدید در بیمارستان هستند دعا می‌کنم».

    بایدن در پایان افزود: «من اخیراً اولین قانون اصلاحات تسلیحات را با حمایت دو حزب پس از گذشت تقریباً سی سال از شروع قانون امضا کردم، که شامل اقداماتی است که جان انسان ها را نجات می‌دهد. اما کارهای خیلی بیشتری برای انجام‌دادن وجود دارد و من از مبارزه با اپیدمی خشونت مسلحانه دست نمی‌کشم».

    شامگاه دوشنبه بود که تیراندازی یک فرد مسلح به سمت جمعیت حاضر در مراسم روز استقلال آمریکا در شیکاگو، ۶ کشته و ۲۴ زخمی برجای گذاشت.

    مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد. در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

    با توجه آزاد بودن حمل سلاح در ایالات متحده آمریکا، روزانه خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور رخ می‌دهد و تعدادی نیز در این حوادث کشته می شوند اما لابی سلاح به قدری در این کشور قدرتمند است که کنگره تاکنون اقدام ملموسی را برای محدود کردن حمل سلاح در ایالات متحده انجام نداده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما