شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • حواله دلار وارد کانال ۱۵۱ هزار تومانی شد

  • حساب بانکی ایران با چین و روسیه خواب اما تراستی‌ها همچنان بیدار

  • سرگردانی پروازهای ورودی به فرودگاه جده پس از حمله یمن/فیلم

  • شهید خادمی، دیپلمات دفاعی و چهره تکرارنشدنی اطلاعاتی بود

  • افزایش نسبی دما در نیمه شمالی کشور

  • کشف ۱۲۳ماینر قاچاق در بازار تهران

  • گرانی بنزین ترامپ را به دردسر انداخت

  • درخواست ویژه تارتار از مدیران پرسپولیس

  • مقدرات ایران در اختیار کاخ سفید + عکس

  • عربستان باید واقعیت را پذیرفته و لجاجت نکند

  • حضور مربی اسپانیایی در استقلال منتفی شد

  • باب‌المندب گذرگاه حیاتی کابل‌های اینترنت اروپا و آسیا + عکس

  • اظهارات تکراری ترامپ

  • پست همسر عبدی درپی درگذشت همسرش

  • تصاویر هوایی از انفجار عظیم در انگلیس

  • مغز عملیات هوایی آمریکا در منطقه زیر آتش ایران

  • اولین دستور هفتگی مجلس بعد از جنگ رمضان

  • اکبر عبدی بخشی از خاطرات ملت بود

  • ریسک مرگ سربازان آمریکایی هر روز بیشتر می‌شود/ +فیلم و عکس

  • جرقه‌ای بر بشکه باروت جهان!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 304027
    تاریخ انتشار: 13/تير/1401 - 20:25
    جواب مدیر برنامه مهاجم گلزن آبی‌ها به ادعای باشگاه

    یامگا استقلال را ترک کرد و برنمی‌گردد!

    مدیران استقلال مدعی هستند این بازیکن هیچ بندی مبنی بر جدایی ندارد و اگر سر تمرین حاضر نشود، جریمه می شود اما آنطور که مدیر برنامه های این بازیکن ادعا می کند او قصد بازگشت به ایران را ندارد و قانون هم به او اجازه جدایی می دهد.

     یامگا استقلال را ترک کرد و برنمی‌گردد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    خلاف ادعای باشگاه استقلال، مدیر برنامه های کوین یامگا می گوید این بازیکن به ایران برنخواهد گشت.

    به گزارش تابناک ورزشی، در شرایطی که تمرین تیم استقلال از روز چهارشنبه آغاز می شود، هنوز تکلیف کوین یامگا با این باشگاه مشخص نیست و ظاهرا او قصد ندارد برگردد.

    بعد از اختلاف استقلال با مدیر برنامه های کوین یامگا، فرستاده مصطفی آجورلو جلسه ای با وکیل ایتالیایی او در دوبی برگزار کرد اما ظاهرا رقم پیشنهادی باشگاه استقلال برای ادامه همکاری آنقدر کم بود که در این جلسه توافقی حاصل نشد.

    در این بین مدیران استقلال مدعی هستند این بازیکن هیچ بندی مبنی بر جدایی ندارد و اگر سر تمرین حاضر نشود، جریمه می شود اما آنطور که مدیر برنامه های این بازیکن ادعا می کند او قصد بازگشت به ایران را ندارد و قانون هم به او اجازه جدایی می دهد.

    ظاهرا طی فصل گذشته بارها برای یامگا مشکل درست شد ولی این بازیکن منتظر پایان فصل بود تا تصمیمش را برای جدایی عملی کند. خلاف ادعای مدیران باشگاه استقلال، این باشگاه تعهداتش را سر وقت و کامل انجام نداده، به عنوان مثال یک بار حقوق ماه فوریه این بازیکن به 6 قسمت تقسیم شد و بیش از دو ماه طول کشید تا این پول در فرانسه به حسابش واریز بشود و کسی از مدیران استقلال به این بازیکن پاسخگو نبود.

    با این شرایط به نظر می رسد تصمیم یامگا برای جدایی از استقلال جدی است، مگر اینکه مدیران باشگاه بتوانند این بازیکن را راضی به بازگشت کنند که البته تا این لحظه چنین چیزی رخ نداده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما