شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • آمریکا قادر به جبران نفت از دست رفته در هرمز نیست

  • مصوبه جدید شورای رقابت برای فروش خودرو

  • بازگشت طلا به کانال ۱۷ میلیون تومان

  • ایران حتی یک بار به امارات حمله نکرده

  • رشد ۳۲ هزار واحدی بورس در نخستین روز هفته

  • پاسخ غریب‌آبادی به گزارش اخیر آژانس انرژی اتمی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 303313
    تاریخ انتشار: 09/تير/1401 - 10:14

    آیا کرم‌های داخل گیلاس سمی هستند

    متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: کرم‌های داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد.

    آیا کرم‌های داخل گیلاس سمی هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ، گلبن سهراب، با اشاره به اینکه چندین گونه مگس مختلف از آفت‌های میوه گیلاس محسوب می‌شوند، اظهار کرد: این مگس‌ها از مگس‌های خونی کوچک‌تر هستند و تخم‌های آنها زیر پوست گیلاس قرار می‌گیرد.

    وی با اشاره به اینکه معمولاً در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می‌شود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل می‌شود، افزود: این کرم‌های کوچک به یک سمت هسته می‌روند که فرآیند آن بین ۱۰ روز طول می‌کشد.

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اگر از حشره کش‌های مناسب استفاده نشود در بیشتر باغ‌ها بیش از ۷۰ درصد گیلاس‌ها آلوده به کرم هستند.

    سهراب ادامه داد: کرم‌های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی‌توانند در بدن انسان زنده بمانند بنابراین مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.

    وی توصیه کرد: گیلاس‌های آلوده به آفت و کرم معمولاً روی آب شناور می‌مانند.

    سهراب، همچنین درباره کپک‌های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می‌شوند نیز توضیح داد: انواع کپک‌ها و قارچ‌هایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می‌شوند می‌توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.

    این متخصص تغذیه و رژیم درمان با بیان اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ‌ها موادی هستند که در برخی میوه‌های رسیده مشاهده می‌شود، ادامه داد: زمانی که هلو را باز می‌کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.

    وی افزود: معمولاً میوه‌هایی که روی درخت دچار کپک زدگی می‌شوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکاف‌های عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌ها هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما