سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 303050
تاریخ انتشار: 07/تير/1401 - 13:16

کمبود پارکینگ به معضل اجتماعی تبدیل شده است

عضو شورای شهر تهران گفت: شهردار تهران برنامه مشخصی برای احداث پارکینگ‌های محله‌ای تدوین و عملیاتی کند.

 کمبود پارکینگ به معضل اجتماعی تبدیل شده است

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

زهرا شمس احسان گفت:  طی سال‌های اخیر کسری پارکینگ در شهر تهران به معضلی غیرقابل انکار تبدیل شده که به صورت روز افزون و در نبود تعریف مشخص از نحوه مدیریت و برنامه‌ریزی برای حل آن، موجب نارضایتی شهروندان و بروز مسائل اجتماعی و فرهنگی شده است.

به گفته او باوجود پیش‌بینی منابع بالغ‌ بر ۳۱۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض تامین پارکینگ در بودجه مصوب سال های ۹۸، ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، اقدامات مشخصی برای حل این مشکل صورت نگرفته و گزارشی نیز از برنامه‌ها و اقدامات شهرداری تهران در این زمینه ارائه نشده است.

عضو شورای شهر تهران گفت: درخواست دارم شهردار تهران برنامه مشخصی را جهت احداث پارکینگ‌های محله‌ای در شعاع ۲۵۰ متری املاک فاقد پارکینگ با اولویت بافت های فرسوده و زمینه سازی جهت انتقال سند تفکیکی آنها به مالکان واحدهای فاقد پارکینگ، تدوین و عملیاتی کند.

نظرات بینندگان
نظرات شما