یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 302616
    تاریخ انتشار: 04/تير/1401 - 14:02

    آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه

    سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه در مجلس را تشریح کرد.

    آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، در تشریح آخرین وضعیت بررسی طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها گفت: این طرح در جلسه علنی به تصویب رسید و جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال شده بود که پس از ارزیابی‌ها از سوی شورا، ایراداتی نسبت به این طرح گرفته و جهت رفع آنها به مجلس بازگردانده شد.

    وی افزود: هیئت رئیسه مجلس طرح را به کمیسیون شوراها ارجاع کرد و در جلسه اخیر کمیسیون ، در مورد رفع ایرادات شورای نگهبان بحث و تبادل نظر شد.

    سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس ادامه داد: در نهایت پس از انجام بررسی‌ها در این کمیسیون جمع‌بندی بر این شد که ، طرح شفافیت قوای سه‌گانه به کارگوه تخصصی کمیسیون ارجاع شود.

    حدادی در تشریح جلسه اخیر این کمیسیون برای برطرف کردن ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح شففایت قوای سه‌گانه، اظهار کرد:اعضای کمیسیون شوراهای مجلس در این جلسه با حضور سخنگوی شورای نگهبان طرح شفافیت قوای سه‌گانه را جهت تأمین نظر این شورا مورد بررسی قرار دادند؛در این جلسه ایرادات مربوط به ماده یک که بیشتر اصلاح عباراتی بود، انجام شد و آنچه مربوط به ماده 2 و ادامه طرح می شد به دلیل نیاز به کار کارشناسی به کارگروه مربوطه ارجاع داده شد تا ظرف مدت یک هفته بررسی شده و هفته آینده مجددا در کمیسیون بررسی شود.

    وی افزود: ماده یک طرح شفافیت قوای سه‌گانه درباره شفافیت مجلس بود که ایراد خاصی نداشت، ماده 2 درباره وزارتخانه ها و هیأت وزیران و ماده 5 درباره خدمات کشوری و برخی مواد دیگر که مربوط به قوه قضائیه و نهادهای تابعه آن بودند نیاز به برخی اصلاحات داشتند که کارگروه آن را به سرعت پیگیری و کارشناسی خواهد کرد تا نظر شورای نگهبان نیز در این خصوص تأمین شود.

    سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس بیان کرد:قرار  است تا این کارگروه با حضور نمایندگان از شورای نگهبان طرح شفافیت قوای سه‌گانه را بررسی کنند که احتمالا روز یکشنبه جمع‌بندی نهایی انجام می‌شود و طرح روز سه‌شنبه یا پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه در دستورکار جلسه علنی قرار می‌گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما