سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301805
    تاریخ انتشار: 29/خرداد/1401 - 22:48
    رئیس ستاد مشترک یمن:

    با سلاح‌های بازدارنده، حقوق خود را به صورت کامل پس می‌گیریم

    رئیس ستاد مشترک یمن با بیان اینکه سلاحهای بازدارنده راهبردی در اختیار داریم که همه را غافلگیر خواهد کرد، گفت که تجهیزات نیروهای یمنی مجهزتر شده است.

     با سلاح‌های بازدارنده، حقوق خود را به صورت کامل پس می‌گیریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ محمد الغماری رئیس ستاد مشترک یمن شامگاه امروز یکشنبه با رئیس و اعضای کمیته نظامی ویژه بررسی نقض آتش‌بس و نظارت بر آن و بازگشایی مسیرها دیدار کرد.

    شبکه خبری المسیره به نقل از الغماری گزارش داد، کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی همچنان به صورت گزینشی با بندهای آتش‌بس برخورد می‌کنند و به تداوم نقض آن ادامه می‌دهند؛ اقدامی که تهدید واقعی برای آتش‌بس است.

    با سلاح‌های بازدارنده، حقوق خود را به صورت کامل پس می‌گیریم

    وی با بیان اینکه دشمن باید درک کند که نیروهای مسلح یمن به فضل خداوند، قدرتمندتر و مجهزتر شده‌اند، تصریح کرد: «سلاحهای بازدارنده راهبردی در اختیار داریم که همه را غافلگیر خواهد کرد. این مسئله به ما امکان خواهد داد که حقوق خود را به صورت کامل و بدون نقص پس بگیریم.

    این فرمانده یمنی خاطر نشان کرد، ابتکار عمل ملی درباره بازگشایی سه مسیر در تعز، در مرحله نخست یک راهکار مهم است و ثابت می‌کند که گامهای واقعی و جدی برداشته‌ایم.

    وی در پایان تأکید کرد، طرفهای ائتلاف متجاوز باید برخورد مثبتی با طرح بازگشایی مسیرهای تعز داشته باشد تا ثابت کند که نسبت به کاهش مشکلات ساکنان استان حساس است.

    در همین ارتباط، «محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی، یمن اخیرا بر توانمندی‌های نظامی صنعاء تاکید و گفت که سامانه‌های پاتریوت و سایر امکانات کشورهای ائتلاف متجاوز در مقابل آن‌ها بی‌اثر شده‌اند.

    وزیر دفاع صنعاء گفت: «کشورهای متجاوز باید درک کنند که اکنون ما با اعتماد و شایستگی، دارای سلاح‌های نظامی حرفه‌ای با اثرگذاری و و تکنولوژی بالا هستیم؛ ما به آن‌ها قول می‌دهیم موشک‌های رهگیری که از سامانه‌های پاتریوت و مابقی در دست دارند، از دامنه کنترل و تاثیرگذاری خارج شده‌اند»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما