دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301661
    تاریخ انتشار: 29/خرداد/1401 - 09:33

    فائزه هاشمی: پلیس با ضاربان درگیر شود، بدون اسلحه!

    اگر گشت ارشاد است و قرار است «امر به معروف و نهی از منکر» کند، اساسا چه نیازی به اسلحه دارد؟ این یک تضاد آشکار است. حتی اگر اسلحه دارند چرا باید به یک خانواده ولو این که حجاب زن از منظر آنها مناسب نبوده، شلیک شود؟

    فائزه هاشمی: پلیس با ضاربان درگیر شود، بدون اسلحه!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق،

    خانم فائزه هاشمی، از فعالان اصلاح‌طلب به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با امتداد گفته است:

    "واقعا وضعیت ما در ایران مصداق «هر دم از این باغ بری می‌رسد» است. هر روز یک حادثه، هر روز یک سانحه و اتفاق. آخرین اتفاق عجیبی که شنیدیم و جامعه را تحت تاثیر قرار داد، شلیک گلوله از سوی گشت ارشاد به پای یک بوکسور بود که با همسر و فرزندش به پارک پردیسان رفته‌بودند. این اقدام حتی با ذات تعریفی که حاکمیت برای گشت ارشاد دارد در تناقض است. اگر گشت ارشاد است و قرار است «امر به معروف و نهی از منکر» کند، اساسا چه نیازی به اسلحه دارد؟ این یک تضاد آشکار است. حتی اگر اسلحه دارند چرا باید به یک خانواده ولو این که حجاب زن از منظر آنها مناسب نبوده، شلیک شود؟ اگر حتی درگیری فیزیکی پیش آمده، نیروی گشت ارشاد هم می‌تواند درگیر شود، باز هم نباید از اسلحه استفاده و شلیک کند. بلکه باید موضوع را به شکل دیگری حل و فصل کند!"

     

    *البته حقیقت ماجرای درگیری در پارک پردیسان حتما بایستی از سوی مراجع قضایی بررسی و اعلام نظر شود. اما در فقره اظهارات خانم هاشمی گویا شاهد یک نظریه‌پردازی جدید در عرصه امنیت و پلیس هستیم!

    به این معنی که خانم هاشمی گویا معتقدند اگر کسی با پلیس درگیر شد، خب بشود. پلیس هم مشغول زد و خورد شود نه اینکه از سلاح استفاده کند!

    یعنی پلیس با مشت‌های گره کرده و فنون رزمی به جنگ افراد خشنی برود که صراحتا به روی نماد قانون یعنی پلیس پنجه می‌کشند و اگر به فرصتی دست یابند حتی سر مأمور پلیس را نیز گوش تا گوش و بدون هیچ واهمه‌ای می‌برند!

    بماند که در این میانه علاوه بر مأمور پلیس، قانون هم ذبح می‌شود و زودا که اشرار بر جامعه مسلط شوند و حکم برانند.

    در فقره استفاده پلیس از سلاح همچنین باید دانست که اساسا به پلیس سلاح داده می‌شود تا این نیروی حافظ امنیت و قانون نیازی به درگیری‌های معمولی نداشته باشد و در صورت ذره‌ای احساس خطر برای خود یا قانون؛ بلافاصله و البته طبق قوانین بکارگیری، از اسلحه استفاده کند.

    ذکر این نکته هم خطاب به خانم هاشمی ضروریست که کار امنیتی یا انتظامی "خاله بازی" نیست. همانطور که اسلحه نیز نه یک وسیله تزئینی یا تفننی که ضامن حفاظت از قانونی است که هرگز و به هیچ قیمتی نباید شکسته شود

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما