پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 301617
تاریخ انتشار: 28/خرداد/1401 - 17:28

درخواست پارلمان عراق از الکاظمی برای ارائه نتایج تحقیق درخصوص پرونده ترور فرماندهان مقاومت

کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق بار دیگر از مصطفی الکاظمی، نخست وزیر این کشور خواست نتایج تحقیقات در پرونده ترور شهید سردار قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروهای قدس سپاه پاسداران و ابو مهدی المهندس، معاون پیشین رئیس حشد شعبی عراق را ارسال کند.

 درخواست پارلمان عراق از الکاظمی برای ارائه نتایج تحقیق درخصوص پرونده ترور فرماندهان مقاومت

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، احمد الموسوی، عضو کمیته امنیتی و دفاعی پارلمان عراق امروز (شنبه) در گفتگو با خبرگزاری العهد نیوز اظهار کرد: الکاظمی موظف است نتایج تحقیقات در پرونده ترور رهبران پیروزی و همراهانشان را ارائه کند و این تاخیر موج شگفتی و تعجب است.

الموسوی در ادامه گفت: لازم است طرف‌هایی که در ترور رهبران پیروزی دست داشتند، برملا شوند و نتایج تحقیقات بدون تاخیر و وقت‌کشی به پارلمان ارائه شود.

این عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق افزود: دولت موقت ملزم است در اسرع وقت گزارش‌ خود را به پارلمان ارائه کرده و اعلام کند طرف‌های مسؤول در جنایت فرودگاه بغداد که بودند؟

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما