جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301512
    تاریخ انتشار: 28/خرداد/1401 - 11:14

    کاهش ۴۴ دلاری قیمت گندم در یک روز

    پس از افزایش های شدید قیمتی در چند ماه اخیر بلاخره روز گذشته بازارهای جهانی با کاهش ۴۴ دلاری قیمت گندم بسته شد.

     کاهش ۴۴ دلاری قیمت گندم در یک روز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس پس از افزایش های شدید قیمت کالاهای اساسی در روزها و ماه های اخیر، روز گذشته بازارهای جهانی با کاهش قیمت برخی کالاهای اساسی مواجه شد.

    قیمت گندم به عنوان اساسی ترین محصول زراعی و موثر در امنیت غذایی، روز گذشته با ۴۴ دلار کاهش بسته شد و قیمت این محصول در هر بوشل به قیمت ۱۰۴۶ دلار و ۷۵ سنت معامله شد.

    قیمت گندم پس از جنگ اوکراین و روسیه جهش شدیدی داشت و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵۰ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.

    قیمت خوراک دام هم که در ماه های گذشته با شتاب بیشتری صعودی بود روز گذشته با ۴ دلار کاهش همراه شد و خبر خوبی برای وارد کنندگان بود.

    در این میان دانه های روغنی هم از قافله کاهش قیمت ها عقب نماندند به طوری که سویای روغنی با ۵.۷۵ دلار کاهش به قیمت ۱۵۳۷ دلار به فروش رفت، قیمت گیاه روغنی کانولا هم کاهش ۲۲ دلاری را تجربه کرد.

     کاهش ۴۳ دلاری قیمت گندم می تواند خبر خوبی برای وارد کنندگان باشد. ایران در خوراک دام  ۷۰ درصد وابسته به واردات است که بخش عمده ای از قیمت محصولات پروتئینی در داخل به قیمت این محصول وابسته است.

    افزایش قیمت های جهانی در کالاهای اساسی به حدی پیش رفته که نهادهای بین المللی مرتب هشدار می دهند به طوری که سازمان ملل متحد چند روز پیش ادامه این روند را «فاجعه غذایی» تعبیر کرد.

    سازمان خواروبار جهانی هم به کمبود مواد غذایی در جهان بارها هشدار داده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما