جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301435
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1401 - 18:13

    وال استریت ژورنال: حملات اسرائیل به سوریه با هماهنگی آمریکا صورت می‌گیرد

    روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال" به نقل از مقامات فعلی و سابق آمریکا فاش کرد که اسرائیل به طور مخفیانه با آمریکا در مورد بسیاری از حملات هوایی که به سوریه انجام می‌دهد، هماهنگ است.

     وال استریت ژورنال: حملات اسرائیل به سوریه با هماهنگی آمریکا صورت می‌گیرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، به نوشته این روزنامه آمریکایی، مقامات سابق و فعلی آمریکا گفته‌اند که "بسیاری از عملیات‌های اسرائیل سال‌ها مورد بازنگری قرار گرفته و از سوی مقامات ارشد فرماندهی مرکزی آمریکا و پنتاگون تایید شده است."

    وال استریت ژورنال گزارش داد که "ایالات متحده می‌خواهد مطمئن شود حملات هوایی اسرائیل در عملیات علیه داعش تداخلی ایجاد نمی‌کند."

    طبق نوشته این روزنامه مقامات هر دو طرف پیش از این و علنا چیزی در مورد این هماهنگی نگفته‌اند و محرمانه بودن آن نشان می‌دهد که چگونه واشنگتن به دنبال حمایت از متحد اسرائیلی خود بدون کشیده شدن به درگیری‌های تل‌آویو در منطقه بوده است.

    وال استریت ژورنال نوشت: تمرکز اصلی بازنگری آمریکا، عملیات‌های اسرائیل در شرق سوریه است که نزدیک پایگاه التنف، پایگاه‌ آمریکا در نزدیکی مرز سوریه و اردن ونزدیک یکی از مسیرهای حمله اسرائیل است. 

    همچنین این روزنامه تاکید کرد، اکثریت قریب به اتفاق حملات هوایی اسرائیل توسط ایالات متحده تایید شده است، اما ارتش آمریکا به اسرائیلی‌ها در شناسایی اهداف کمک نمی‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما