سه شنبه 17 شهريور 1405 - Tue 08 Sep 2026
  • سرلشکر ایزدی:‌ محکم در برابر آمریکا ایستاده‌ایم‌

  • بیت‌المقدس ۲؛ جنگ با آسمان و زمین

  • وعده انتخاباتی ترامپ زیر فشار جنگ با ایران

  • ماجرای بانک‌ مخصوص جنگنده‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • همایش انتخاباتی جمهوری‌خواهان زیر سایه رسوائی اپستین

  • همه‌پرسی برای حمله آمریکا به ایران؛ ذبح عقلانیت سیاسی +عکس

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۷ شهریور

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۷ شهریور

  • صدای انفجار در مناطق جنوب عربستان شنیده شد

  • خاموشی‌ها در تهران کاهش پیدا می‌کند

  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301427
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1401 - 09:28

    قیمت جهانی طلا امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

    قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۹ درصد کاهش به ۱۸۴۲ دلار و ۷۰ سنت رسید.

     قیمت جهانی طلا امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازتسنیم؛ بانک‌های مرکزی سراسر دنیا راه‌حل خود برای مقابله با غول تورم را در این هفته ارائه داده‌اند و اکثر آنها نرخ بهره را بالا برده‌اند. به‌این‌ترتیب ترس از افزایش تورم بیشتر شده‌است. طلا معمولاً پشتوانه‌ای ایمن در زمان تورم بالا در نظر گرفته می‌شود، اما درحالی‌که قیمت طلا طی چند روز گذشته روبه‌افزایش بود، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۹ درصد کاهش به ۱۸۴۲ دلار و ۷۰ سنت رسید. سرمایه‌هایی که با ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران مرتبط هستند به‌شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند.

    به‌نظر می‌رسد سرنوشت طلا به پویایی بازار دلار گره‌خورده است. کاهش ارزش دلار در روزهای اخیر می‌تواند به بالا رفتن قیمت این فلز گران‌بها کمک کند.

    با توجه به افزایش شدید نرخ بهره فدرال‌رزرو آمریکا، تحلیلگران نسبت‌به قیمت طلا خوش‌بین بوده و پیش‌بینی خود از ارزش این فلز گران‌بها در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی را تا حدود ۲۱۰۰ دلار بالا برده‌اند. این تحلیلگران عقیده دارند ۲۱۰۰ دلار اوج قیمت طلا خواهد بود و تا سه‌ماهه دوم سال آینده میلادی به ۱۸۰۰ دلار بازمی‌گردد. آن‌ها اصلی‌ترین عامل تعیین‌کننده در بازار طلا را نرخ بهره بانک‌های مرکزی می‌دانند.

    طبق گفته‌ی تحلیلگران بازار طلا، سقوط بازار سهام و اوراق‌قرضه قیمت طلا را ۲.۳ درصد بالاتر خواهد برد و سرمایه‌گذاران تشویق می‌شوند سرمایه‌های طلای خود را برای دوری کردن از این بازارهای متزلزل افزایش دهند. اما قیمت بالای طلا کوتاه‌مدت خواهد بود و در صورت کاهش فشار تورم و تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌تواند تا ۱۶۰۰ دلار پایین بیاید.

    قیمت نقره امروز با ۰.۳۴ درصد کاهش به ۲۱ دلار و ۹۰ سنت رسید و پلاتین با ۰.۹۰ درصد کاهش ۹۴۶ دلار و ۷۳ سنت معامله می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما