یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301390
    تاریخ انتشار: 26/خرداد/1401 - 18:33

    گاوی با حق فسخ عجیب با بارسلونا تمدید کرد

    باشگاه بارسلونا برای تمدید مجدد قرارداد هافبک خود بند فسخ یک میلیارد یورویی را پیشنهاد داد.

     گاوی با حق فسخ عجیب با بارسلونا تمدید کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛ «متئو آلمانی» مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا و «ایوان د لاپنیا» نماینده «پابلو گاویرا» هافبک تیم بارسلونا امروز گرد هم آمدند تا تکلیف حضور یا عدم حضور این بازیکن در تیم بارسلونا و شرایط آن را مشخص کنند.

    تارنمای اسپورت در بازتاب این دیدار نوشت: پس از پیشرفت‌های چند روز اخیر، انتظار می‌رود که این دیدار نهایی باشد و بارسا بتواند با قراردادی جدید که بند فسخ آن یک میلیارد یورو است از هافبک جوان خود محافظت کند.

    به نوشته این تارنما، هنوز توافق نهایی نشده است اما بارسلونا و نماینده گاوی مطمئن هستند که این بازیکن به کارش در نیوکمپ ادامه خواهد داد زیرا پیشرفت خوبی در مذاکرات اتفاق افتاده است.

    در جلسات قبل، اختلاف‌نظر بین بارسلونا و نمایندگان گاوی بسیار زیاد بود تا آنجا که خوان لاپورتا رئیس باشگاه بارسلونا به‌صورت علنی از نماینده این بازیکن انتقاد کرد اما به نظر می‌رسد این جلسه به سرانجام خوبی ختم شود.

    گاوی ۱۷ سال و با قراردادی تا سال ۲۰۲۳ و بند فسخ تنها ۵۰ میلیون یورویی در بارسلونا پا به توپ و تبدیل به مهره تاثیر گذار این تیم شد حال این بازیکن در حالی برای ۴ سال تمدید خواهد کرد که بند فسخ ۱ میلیارد یورویی و دستمزدی مشابه حقوق رونالد آرائوخو دریافت خواهد کرد که او نیز اخیراً قرارداد خود را با بارسا تمدید کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما