پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301197
    تاریخ انتشار: 25/خرداد/1401 - 14:41

    حذف ۳ مجری معروف از تلویزیون کلید خورد؟

    در روزهای گذشته، اخباری از کنار گذاشته شدن احتمالی سه مجری شاخص رسانه ملی شنیده شده که به نظر می‌رسد چندان دور از واقعیت نیست.

     حذف ۳ مجری معروف از تلویزیون کلید خورد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روزنامه خراسان؛  بر اساس ادعایی که فیلم‌نیوز ۱۸ خرداد مطرح کرد، ظاهرا مدیران تازه صداوسیما قصد دارند مهران مدیری، رضا رشیدپور و احسان علیخانی را از دایره مجریان و برنامه‌سازان تلویزیون حذف کنند و برنامه‌های آن‌ها را با مجریانی دیگر روی آنتن ببرند.

    اگرچه مدیران شبکه سه سیما ترجیح دادند در برابر این اخبار نیز سکوت پیشه کنند و شفاف‌سازی انجام ندهند، اما محمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم سیما به این ماجرا پاسخ داد.

    روزگذشته مصاحبه‌ای از خوشرو منتشر شد که در آن، از وی درباره کنار گذاشتن مهران مدیری و تعطیلی «خندوانه» سؤال شده بود.

    او با وجود این که پرسش درباره تغییر مجری «دورهمی»، صریح بود، اما این اتفاق را تکذیب نکرد و ادامه پخش دو برند اصلی شبکه‌اش را با ارتقای فرم و محتوا تأیید کرد، اما درباره حذف احتمالی مهران مدیری از اجرای «دورهمی»، اظهار نظر نکرد.

    این اظهارنظر مشابه واکنشی است که خوشرو 2 ماه پیش درباره تغییر مجری «کتاب باز» در گفت وگو با ایسنا مطرح کرد.

    او در آن زمان نیز دقیقا عبارت «ارتقای فرم و محتوا» را به کار برد، اما استفاده نکردن از حضور سروش صحت را تکذیب نکرد؛ صحبتی که تأیید تلویحی ادامه «کتاب باز» بدون صحت تعبیر شد.

    در هر دو مورد، به نظر می‌رسد اگر قرار بر حفظ مجری «کتاب باز» و «دورهمی» بود، مدیر شبکه نسیم، اخبار تغییر آن‌ها را به صراحت تکذیب می‌کرد، اما تأکید بر حفظ برنامه، بدون اظهارنظر درباره مجری، شائبه تغییرات را تقویت می‌کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما