دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 301123
    تاریخ انتشار: 24/خرداد/1401 - 15:47

    ستاره فرانسه آخرین پیشنهاد بارسا را رد کرد

    بال فرانسوی تیم فوتبال بارسلونا به آخرین پیشنهاد این تیم برای تمدید قرارداد هم پاسخ منفی داد.

    ستاره فرانسه آخرین پیشنهاد بارسا را رد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنبم نشریه اسپورت کاتالونیا؛ با وجود اینکه از ماه ها قبل اعلام شده بود که عثمان دمبله در پایان فصل از بارسلونا جدا خواهد شد، عملکرد نسبتاً قابل قبول این بازیکن فرانسوی پس از روی کار آمدن ژاوی هرناندس به عنوان سرمربی، آبی‌واناری پوشان کاتالونیا را وسوسه کرد که یک بار دیگر تلاش خود را برای نگه داشتن ستاره سابق بوروسیا دورتموند انجام دهند و به همین دلیل هم آنها پیشنهادی جدید به بازیکن فرانسوی ارائه کرده‌اند که ظاهراً او باز هم آن را نپذیرفته است.

    این ادعای سانتی اووایه گزارشگر شبکه رادیویی کادناسر اسپانیاست که اعلام کرد بارسا به دمبله پیشنهادی برنامه‌ریزی نشده برای تمدید قرارداد داده به امید اینکه روزهای پرفروغ این بازیکن بعد از ورود ژاوی سبب تجدید نظر او در برنامه‌هایش شده باشد اما به نظر می‌رسد که بازیکن فرانسوی تصمیم خود را برای خروج از نوکمپ گرفته است و به این ترتیب قرارداد او با کاتالان‌ها به صورت رسمی ۱۶ روز دیگر به پایان می‌رسد.

    به این ترتیب بارسلونا تمرکز خود را روی جذب جانشین دمبله قرار داده و اولین گزینه این تیم هم رافینیا ستاره برزیلی تیم فوتبال لیدزیونایتد است.

    دمبله ۲۵ ساله سال ۲۰۱۷ با قراردادی ۱۰۵ میلیون یورویی به بارسلونا پیوست که بند فسخ آن ۴۰۰ میلیون یورو بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما