چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 300866
    تاریخ انتشار: 23/خرداد/1401 - 09:16

    فشار غرب بر کشورهای عربی علیه روسیه

    دبیرکل اتحادیه عرب از فشار غرب بر کشورهای عربی به منظور «رد عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین» خبر داد.

     فشار غرب بر کشورهای عربی علیه روسیه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد، کشورهای عربی تحت فشار غرب برای «رد عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین» و محاصره روسیه هستند.

    بر اساس گزارش «رأی الیوم»، وی گفت، غرب پس از عبور میلیون‌ها آواره، نسبت به اشتباهات خود در منطقه بیدار شده و وضعیت کنونی بین‌المللی و منطقه‌ای بسیار حساس است.

    ابوالغیط ادامه داد، هند، برزیل، مکزیک و آفریقا سیاست‌های مستقل خود را دارند و برخی کشورها با توجه به منافع خود در منطقه از رأی دادن به موضع روسیه در قبال اوکراین خودداری کردند.

    وی تأکید کرد، کشورهای عربی در قبال فشارها ضعیف نخواهند شد و نشست وزرای خارجه مصر، عراق، الجزائر، امارات، سعودی و سودان برای پرداختن به زمینه‌ای است که منعکس کننده اراده غرب است.

    ابوالغیط افزود، زمانی که قیمت مواد غذایی در جهان دو برابر می‌شود جنگ باید متوقف شود؛ یک موضع عربی واحد در خصوص بحران روسیه و اوکراین وجود دارد.

    روز ۲۴ فوریه سال جاری میلادی (پنجم اسفند ماه گذشته)، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد و هدف آن‌ را نازی زدایی و خلع سلاح کی‌یف خواند و تأکید کرد که به هیچ عنوان به دنبال اشغال قلمروهای اوکراین نیست و تنها زیرساخت‌های نظامی و نه غیرنظامی را هدف قرار می‌دهد.

    کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده و انگلیس از همان ابتدا با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین به آتش درگیری‌ها در اوکراین دامن زدند و جنگ اوکراین با تحریک کشورهای غربی همچنان ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما