پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 300037
    تاریخ انتشار: 17/خرداد/1401 - 15:45

    لغو ویزای عراق در ایام اربعین

    دبیر ستاد اربعین حسینی از موافقت دولت عراق برای لغو ویزا در زمان اربعین حسینی خبر داد.

     لغو ویزای عراق در ایام اربعین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در گفت و گو با خبر ساعت ۱۴ گفت: امروز در ملاقات و مذاکره بین دو وزیر کشور ایران و عراق یکی از مباحثی که مطرح شد بحث سفر زوار به اربعین بود و این مژده را می‌دهیم که دولت عراق موافقت خود را با لغو ویزا در ایام اربعین حسینی به طور کامل اعلام کرد.

    وی افزود: ضمن اینکه توافق شد در هفته آینده روزانه دو هزار نفر تا رسیدن به ایام اربعین از طریق مرزهای زمینی با لغو روادید اعزام به عتبات عالیات داشته باشیم.

    دبیر ستاد اربعین حسینی گفت: بنابراین از هفته آینده با سهمیه لغو روادید برای سفر زمینی خواهیم داشت و این اقدام تنها از طریق سازمان حج و زیارت خواهد بود اما با شروع سفرهای اربعین بدون سهمیه این اتفاق رخ خواهد داد.

    میر احمدی بیان کرد: به دلیل اینکه ساماندهی و سازماندهی زوار ایرانی در عراق در ایام اربعین در فصل گرما با مشکلات خاصی مواجه است از اکنون اعلام شده است که موکب داران ثبت نام را آغاز کنند تا برای انجام کارها زمان کافی داشته باشند.

    وی گفت: در سال ۹۸ نزدیک به سه میلیون نفر زائر به اربعین رفتند و برآورد ما این است که بیش از ۴ میلیون نفر اربعین امسال به کربلا سفر کنند.

    دبیر ستاد اربعین حسینی درباره برنامه ریزی های صورت گرفته برای اربعین ۱۴۰۱ گفت: برای مدیریت مراسم اربعین ۱۴۰۱ تمامی کمیته‌های ۱۹ گانه ستاد اربعین جلسات منظم را برگزار می‌کنند تا همه چیز برای پذیرایی از زوار هم در مرزهای کشور و در عراق فراهم باشد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما