یکشنبه 25 مرداد 1405 - Sun 16 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299907
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1401 - 23:28

    فردا برق این ادارات قطع می‌شود

    مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: مصرف برق بیش از ۱۰۰۰ اداره در تهران، رصد شده و درباره لزوم رعایت مصوبه هیات وزیران و کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق راهنمایی شدند. برق اداراتی که رعایت نکنند از روز سه شنبه، ۱۷ خرداد قطع خواهد شد.

     فردا برق این ادارات قطع می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

    رامین پوریا با بیان اینکه پایش مصرف برق ادارات از ابتدای سال آغاز شده است و باتوجه‌به اینکه همه ادارات تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند اظهار کرد: ما از این امکانات هوشمند استفاده کرده و مصارف آنها را به‌صورت آنلاین رصد و کنترل می‌کنیم.

    وی با بیان اینکه طبق مصوبه هیات وزیران مصرف برق ادارات بعد از ساعت کاری ۶۰ درصد و در زمان اداری باید ۳۰ درصد کاهش یابد، گفت: این طرح به دلیل کمبود در تامین برق اجرایی نمی‌شود بله هدف مدیریت مصرف در ادارات است.

    پوریا با بیان اینکه هفته آینده یک مانور سراسری در بخش اداری تهران پیش‌بینی‌شده تا همه اداره‌ها در یک روز مورد پایش میدانی در باره میزان مصرف قرار گیرند، اظهار کرد: سیاست‌های مدیریت مصرف در حال اجراست و امیدواریم امسال با کمترین چالش پیک را پشت سر بگذاریم.

    به گفته مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درخواست ما از همه مشترکان این است که در گذر از این پیک همراهی لازم را داشته باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما