چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299907
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1401 - 23:28

    فردا برق این ادارات قطع می‌شود

    مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: مصرف برق بیش از ۱۰۰۰ اداره در تهران، رصد شده و درباره لزوم رعایت مصوبه هیات وزیران و کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق راهنمایی شدند. برق اداراتی که رعایت نکنند از روز سه شنبه، ۱۷ خرداد قطع خواهد شد.

     فردا برق این ادارات قطع می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛

    رامین پوریا با بیان اینکه پایش مصرف برق ادارات از ابتدای سال آغاز شده است و باتوجه‌به اینکه همه ادارات تهران مجهز به کنتور هوشمند هستند اظهار کرد: ما از این امکانات هوشمند استفاده کرده و مصارف آنها را به‌صورت آنلاین رصد و کنترل می‌کنیم.

    وی با بیان اینکه طبق مصوبه هیات وزیران مصرف برق ادارات بعد از ساعت کاری ۶۰ درصد و در زمان اداری باید ۳۰ درصد کاهش یابد، گفت: این طرح به دلیل کمبود در تامین برق اجرایی نمی‌شود بله هدف مدیریت مصرف در ادارات است.

    پوریا با بیان اینکه هفته آینده یک مانور سراسری در بخش اداری تهران پیش‌بینی‌شده تا همه اداره‌ها در یک روز مورد پایش میدانی در باره میزان مصرف قرار گیرند، اظهار کرد: سیاست‌های مدیریت مصرف در حال اجراست و امیدواریم امسال با کمترین چالش پیک را پشت سر بگذاریم.

    به گفته مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ درخواست ما از همه مشترکان این است که در گذر از این پیک همراهی لازم را داشته باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما