شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299805
    تاریخ انتشار: 16/خرداد/1401 - 12:25

    انگلیس به اوکراین سامانه موشکی ارسال می‌کند

    «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد که این کشور سامانه‌های موشکی با برد ۸۰ کیلومتر به اوکراین ارسال می‌کند.

     انگلیس به اوکراین سامانه موشکی ارسال می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا در اقدامی که با هماهنگی آمریکا در پاسخ به حمله روسیه انجام شد، انگلیس سامانه‌های راکتی چند پرتابی «M۲۷۰» را به اوکراین ارسال خواهد کرد که می‌توانند اهدافی را تا فاصله ۸۰ کیلومتری (۵۰ مایلی) هدف قرار دهند.

    والاس در بیانیه‌ای گفت: «این سامانه‌های موشکی با قابلیت پرتاب چندگانه به دوستان اوکراینی ما این امکان را می‌دهد تا بهتر از خود در برابر استفاده از توپخانه دوربرد محافظت کنند که نیروهای پوتین به طور بی‌رویه برای ویران کردن شهرها استفاده کرده‌اند.»

    بعد از مذاکرات کی‌یف و مسکو با میانجیگیری ترکیه، کرملین سیاست جنگی خود را تغییر داد و نیروهایش را از حومه پایتخت اوکراین خارج کرد اما در عین حال جنگ با شدت بیشتر در شرق این کشور ادامه دارد.

    ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه(دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

    وی سه روز پس از آن (پنجشنبه ۵ اسفند) آغاز عملیات نظامی ویژه علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضع داد.

    درگیری ها در اوکراین و نیز واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما