چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299509
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1401 - 13:03

    هشدار ایلان ماسک به کارکنان تسلا

    با توجه به موج بازگشایی دفاتر ایلان ماسک به مدیران تسلا هشدار می‌دهد که به دفتر خود بازگردند در غیر این صورت شرکت را ترک کنند.

     هشدار ایلان ماسک به کارکنان تسلا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ،

    بر اساس یادداشتی که برای کارکنان تسلا ارسال شده و در رسانه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا از کارمندان خواسته است که به دفتر بازگردند یا با شغل خود خداحافظیکنند.

    به گزارش gadgets360، در این یادداشت آمده است: هرکسی که می‌خواهد دور کاری انجام دهد باید حداقل ۴۰ ساعت در هفته در دفتر باشد در غیر این صورت تسلا را ترک کند. رویترز نمی‌تواند فوراً صحت این یادداشت را تأیید کند. تسلا به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد همچنین ایلان ماسک برای اظهار نظر در دسترس نیست. طبق این یادداشت، ماسک شرایط هر فردی را که نتواند حداقل‌ ساعت کاری را را برآورده کند بررسی خواهد کرد.

    ایلان ماسک

    تصمیمات سایر شرکت‌ها نسبت به شرایط دورکاری

    تسلا به موجی از شرکت‌هایی می‌پیوندد که کارمندان خود را ملزم به بازگشت به دفتر می‌کنند. در حالی که برخی از کارفرمایان بزرگ به طور دائم از سیاست‌های داوطلبانه کار از خانه استقبال کرده‌اند، برخی دیگر از جمله گوگل آلفابت بیان می‌کنند که بهتر است تعاملات حضوری بین همکاران تقویت شود.

    مدیر عامل توییتر پاراگ آگراوال در ماه مارس توییت کرد که دفاتر توییتر بازگشایی خواهند شد، اما اگر کارمندان بخواهند می‌توانند از خانه کار کنند. در همین حال شرکت متا در ماه آوریل اعلام کرد که کارمندان دیگر برای ورود به دفاترش در ایالات متحده نیازی به واکسن تقویت کننده COVID-۱۹ ندارند. این شرکت رسانه‌های اجتماعی قبلاً گفته بود که همه کارگرانی که به دفتر باز می‌گردند باید مدرکی دال بر انجام واکسن تقویتی خود ارائه دهند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما