شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 299492
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1401 - 12:05

    چهار گزینه آفریقایی پیش‌روی تیم ملی فوتبال

    موافقت اولیه بین فدراسیون فوتبال‌های ایران و چهار کشور آفریقایی برای برگزاری دیدار تدارکاتی صورت گرفته است.

     چهار گزینه آفریقایی پیش‌روی تیم ملی فوتبال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا پس از لغو شدن چند دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال کشورمان، مسوولان فدراسیون فوتبال رایزنی خود را با گزینه‌های دیگر آغاز کردند.

    تیم کشورمان عصر امروز (پنجشنبه) راهی قطر خواهد شد تا اردوی آماده‌سازی خود را در کشور میزبان جام‌جهانی برگزار کند.

    در این راستا، توافقات اولیه با فدراسیون‌های الجزایر، کامرون و کونگو برای برگزاری دیدار تدارکاتی در اردوی قطر صورت گرفته است. تنها زمان این بازی‌ها مشخص نشده و مسوولان فدراسیون با هماهنگی کادر فنی درپی این هستند تا با دو تیم از این سه گزینه در اردوی قطر دیدار تدارکاتی باشند.

    همچنین آفریقای‌جنوبی نیز آمادگی خود برای برگزاری دیدار با تیم کشورمان اعلام کرده است. آفریقای جنوبی می‌خواهد این دیدار را در کشور خودش میزبانی کند اما «دراگان اسکوچیچ» به دلیل مسافت طولانی، موافق برگزاری این بازی نیست.

    همچنین دیدار با اروگوئه نیز همچنان در دسترس است اما سرمربی تیم ملی ایران این دیدار را هم به دلیل سفر طولانی به کشور اروگوئه، مناسب نمی‌داند.

    تیم ملی فوتبال ایران در گروه دوم جام‌جهانی ۲۰۲۲ با انگلیس، آمریکا و برنده پلی‌آف اروپا (ولز یا اوکراین) همگروه است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما