چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 29891
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1395 - 15:04
    پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

    گرد و غبار عراق مهمان 15 استان کشور

    کارشناس سازمان هواشناسی کشور از شکل‌گیری توده گرد و خاک در کشور عراق خبر داد و گفت: این توده ایجاد شده در ۴۸ ساعت آینده غرب و مرکز کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و مردم ۱۵ استان کشور گرد و غبار را تجربه می‌کنند.

    گرد و غبار عراق مهمان 15 استان کشور

    امین‌حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی کشور، درباره وضعیت جوی کشور طی 48 ساعت آینده اظهار کرد: پدیده گرد و غبار که از سمت عراق به کشورمان حرکت می‌کند، موجب ایجاد گرد و غبار و کاهش دید افقی برای ساکنان استانهای غربی و مرکزی کشور خواهد شد.

    وی ادامه داد: بنابر پیش‌بینی‌های انجام گرفته، ساکنان استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، اصفهان، همدان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی و سمنان دچار پدیده گرد و غبار می‌شوند و رفته‌رفته از میزان این گرد و غبار در روز جمعه کاسته خواهد شد.

    این کارشناس سازمان هواشناسی درباره آخرین وضعیت جوی استان تهران نیز اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود عصر امروز(سه‌شنبه) وزش باد شدیدی تهران را درنوردد و درجه هوای این استان نیز طی 24 ساعت آینده تا دو درجه کاهش پیدا می‌کند.

    نقشینه با اشاره به عبور موج ناپایداری هوا از نوار شمالی کشور  طی سه روز آینده خاطرنشان کرد: با عبور این موج از تراز میانی، بارشهای پراکنده و رعد و برق به همراه رگبار، شمال کشور و آذربایجان شرقی را در برمی‌گیرد همچنین احتمال وقوع بارندگی در مناطق کوهستانی البرز و جاده‌های کوهستانی می‌رود که در این شرایط، احتمال وقوع صاعقه به‌ویژه در مناطق کوهستانی این مناطق طی این مدت وجود دارد.

    وی یادآور شد: خلیج فارس، عمان و دریای خزر در روز پنجشنبه مواج خواهد بود و رفته‌رفته این روند بهبود خواهد یافت.
     

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما