پنجشنبه 08 مرداد 1405 - Thu 30 Jul 2026
  • پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود

  • انصارالله به‌دنبال اخذ عوارض از کشتی‌هاست

  • قیمت جدید برنج ایرانی و خارجی در بازار

  • ​​​​​​​ ترامپ ایران را به حملات جدید تهدید کرد

  • وثیقه تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

  • عجله ترامپ برای مذاکره با ایران

  • چرت زدن ترامپ در مراسم خاکسپاری گراهام! / فیلم

  • تسلط روسیه بر دو منطقه دیگر در اوکراین

  • ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد

  • دریادار سیاری: اشراف کامل ایران بر تنگه هرمز

  • خودکشی ۲ نظامی زن صهیونیست در یک هفته

  • برای رفع خستگی چه ویتامین‌ هایی لازم است؟

  • تصاویر آسیب جدید حملات ایران به پایگاه آمریکا در کویت + فیلم

  • هجوم معترضان به هتلی در واشنگتن دی‌سی که نتانیاهو در آن مشغول صرف شام بود / فیلم

  • استقبال از پیکر خلبان قهرمان سوخو ۲۴

  • حمله آمریکا و عربستان علیه حشد الشعبی در نینوا / فیلم

  • هیچ راهی جایگزین تنگه هرمز نمی‌شود آمریکا بازنده جنگ است

  • سلام کربلا سلام زندگی /حسین طاهری

  • شهادت و جراحت ۵۲ تن از نیروهای حشد الشعبی

  • چرا اروپایی‌ها از گرما می‌میرند؟ / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 298687
    تاریخ انتشار: 07/خرداد/1401 - 18:49

    تماس تلفنی سه‌جانبه پوتین، ماکرون و شولتس

    کاخ کرملین از گفت‌وگوی تلفنی سه جانبه روسای جمهور روسیه و فرانسه و صدر اعظم آلمان درباره اوکراین خبر داد.

     تماس تلفنی سه‌جانبه پوتین، ماکرون و شولتس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه؛ امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه و اولاف شولز، صدراعظم آلمان تماس تلفنی مشترکی برقرار کردند و در جریان آن درباره وضعیت اوکراین گفت‌وگو کردند.

    در بیانیه‌ای که کرملین امروز (شنبه) منتشر کرد، آمده است: «در این مکالمه تلفنی، توجه ویژه‌ای به وضعیت فرآیند مذاکرات که به دلیل کی‌یف متوقف شده بود، معطوف شد».

    کرملین افزود: پوتین همچنین با شولتس و ماکرون درباره اقداماتی صحبت کرد که روسیه برای عادی سازی زندگی مسالمت آمیز در دونباس انجام می‌دهد.

    رئیس جمهور روسیه بر خطر تحویل تسلیحات به اوکراین تأکید کرد و گفت: تزریق تسلیحات غربی به اوکراین وضعیت را بی‌ثبات و بحران انسانی را تشدید می کند.

    در همین راستا، کاخ الیزه هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که ماکرون و شولتس از پوتین خواستند 2500 نیروی بازداشت شده توسط روسیه در مجتمع آزوفستال را آزاد کند.

    دفتر صدراعظم آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که پوتین به شولتس و ماکرون اطمینان داد که می‌خواهد اجازه دهد صادرات گندم با اوکراین از سر گرفته شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما