چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • ترامپ مدعی پایان تفاهم با ایران شد

  • اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۳ نقطه در خوزستان

  • همکاری امارات در تجاوز شب گذشته آمریکا به ایران

  • دعوت رسمی کاخ سفید از ژوزف عون برای دیدار با ترامپ

  • برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران–مشهد

  • پوتین پیشنهادی درباره مواد هسته‌ای ایران به ترامپ نداد

  • شهادت یکی از پاسداران منطقه سوم دریایی سپاه

  • هلاکت فرمانده اسکادران بالگردی نیروی دریایی آمریکا

  • هر کاری برای رهبر شهید انجام دهیم کم است

  • ترافیک سنگین در چالوس و آزادراه قزوین-کرج-تهران

  • جزئیات پاسخ سپاه به حمله بامدادی آمریکا

  • جلسه کریم باقری با مسئولان باشگاه پرسپولیس

  • نحوه فعالیت‌ بانک‌ها امروز چهارشنبه ۱۷ تیر

  • دفاع دبیرکل ناتو از تجاوز بامدادی آمریکا به جنوب ایران

  • قیمت خودرو امروز چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 298534
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1401 - 16:28

    در بازدید اژه‌ای از زندان زنان چه گذشت؟

    رئیس عدلیه یادآور شد: آن دسته از مجرمان نیز که اکنون برای چندمین بار است محکوم به زندان شده‌اند و یا در ندامتگاه رفتار مناسبی از خود بروز نمی‌دهند، دست مسئولان امر را برای گنجاندن اسامی خود در فهرست عفو و آزادی می‌بندند.

     در بازدید اژه‌ای از زندان زنان چه گذشت؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس در جریان بازدید قاضی‌القضات از زندان زنان قرچک، نماینده مددجویان در تعدادی از سالن ها، شرایط این ندامتگاه و رسیدگی به زندانیان را مطلوب دانست و از مسئولان زندان تقدیر به عمل آورد؛ رئیس دستگاه قضا در واکنش به سخنان نماینده مددجویان، بر این نکته مهم تاکید کرد که حتی چنانچه مطلوب‌ترین شرایط در زندان برای مددجویان فراهم باشد، باز هم محدودیت‌هایی برای آنها وجود دارد و این موضوعی است که نباید در مورد آن تعارف و مجامله کنیم؛ لذا افراد حاضر در این زندان و کلیه زندانیان باید این اصل را مدنظر قرار دهند که با اتخاذ رفتار مناسب و اظهار ندامت واقعی، از زندان رهایی یابند و برای داشتن یک زندگی شرافتمندانه و آبرومندانه، به آغوش خانواده و جامعه خود بازگردند.  

    در جریان بازدید رئیس عدلیه از کارگاه‌های اشتغالزایی، فنی وحرفه‌ای و صنایع دستی زندان زنان قرچک، مسئول زندان به ارائه آماری از وضعیت اشتغال مددجویان در این ندامتگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر ۱۱۳ نفر در زندان زنان قرچک اشتغال نشسته دارند و ۱۴۹ نفر نیز دارای رأی باز هستند و ۸۵ نفر هم در کارگاه‌های زندان مشغول به کار هستند و امرار معاش می‌کنند.

    هنگام سرکشی رئیس دستگاه قضا از بخش محکومان مالی زندان زنان قرچک، چند تن از محکومان نسبت به قطعی سیستم ثبت کارشناسی وثیقه، گلایه داشتند که رئیس عدلیه با مهم دانستن این موضوع و اهمیت اتخاذ ترتیبات برای تسهیل وثیقه‌سپاری به منظور کاهش جمعیت کیفری، اعلام کرد شخصاً این امر را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد. 

    بهبود وضعیت زندان‌ها و زندانیان، از جمله تاکیدات همیشگی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بوده و وی طی مدت اخیر شخصا ً ۸ بازدید از زندان‌های سراسر کشور انجام داده است.

    زندان مرکزی ایلام، زندان رجایی‌شهر، زندان دماوند، زندان اوین، زندان مرکزی مشهد، زندان مرکزی اصفهان، زندان ساری و زندان زنان قرچک، ندامتگاه‌هایی هستند که رئیس قوه قضائیه از آنها سرکشی کرده و در جریان این سرکشی‌ها بر لزوم تحول رفتاری و ساختاری در امر زندانبانی و ارتقاء وضعیت زندانیان در حوزه‌های مختلف تاکید کرده است. 

    «ایجاد شرایط و بستر اصلاح، تربیت و بازاجتماعی شدن زندانیان»،«اشتغال زندانیان»، «حبس‌زدایی»، «اعمال تأسیسات ارفاقی» و «ایجاد ترتیبات فنی و قضایی برای استفاده از پابند الکترونیک در قبال محکومان واجد شرایط قانونی» از جمله رویکردهای تحولی در مقوله زندان و زندانیان است که مورد تأکید جدی رئیس قوه قضائیه است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما