سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 298042
    تاریخ انتشار: 02/خرداد/1401 - 19:52
    جورجیوا:

    اقتصاد جهانی در بدترین وضعیت از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد

    رئیس کل صندوق بین المللی پول گفت: اوضاع اقتصاد جهانی در بدترین شرایط از زمان پایان جنگ جهانی دوم قرار دارد.

     اقتصاد جهانی در بدترین وضعیت از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ به نقل از راشاتودی، کریستالینا جورجیوا، رئیس کل صندوق بین‌الملل پول در مراسم افتتاح اجلاس مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس گفت: اقتصاد جهانی در بدترین شرایط از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون قرار دارد.

    وی گفت: درگیری بین روسیه و اوکراین با بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا و تبعات آن ترکیب شده و باعث شده تا زندگی مردم بدتر شود. رشد اقتصادی پایین آمده و تورم هم بالا برود.

    جورجیوا هشدار داد: به این موارد افزایش قابل توجه نوسان در بازارهای مالی و تداوم تهدید تغییرات آب و هوایی را هم اضافه کنید و در نهایت با وقوع همزمان چندین بحران و بلا روبه رو هستیم.

    رئیس کل صندوق بین‌الملل پول بر تبعات افزایش قیمت مواد غذایی و حامل‌های انرژی بر زندگی خانواده‌ها در سراسر جهان تاکید کرد و گفت: این بحران‌ها مشکلات بزرگی را برای کشورهای آسیب‌پذیر با بدهی بالا ایجاد می‌کنند.

    وی از کشورهای ثروتمند خواست تا موانع تجاری را کاهش داده و به کشورها در حل بحران بدهی آنها کمک کنند و نظام‌های پرداخت بین‌المللی را هم بهبود بخشند.

    درحالی شاهد هشدارهای رئیس کل صندوق بین‌الملل پول هستیم که نگرانی در مورد وقوع رکود در اقتصاد جهانی با در نظر گرفتن کاهش نرخ تولید به خاطر اعمال قرنطینه‌های کرونایی در چین در حال افزایش است. در عین حال آمریکا و اروپا هم با بحران بالا بودن هزینه‌های زندگی مواجه هستند و در بازارهای نوظهور شاهد کمبود غذا ناشی از تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تامین کنندگان محصولات غذایی هستیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما