چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 297547
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1401 - 10:45

    دیدار محرمانه ولیعهد سعودی با رئیس سیا

    « محمد بن سلمان » ولیعهد عربستان سعودی با رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا ( سیا ) دیدار و طرفین درباره بازار نفت و خرید تسلیحات چینی از سوی ریاض با یکدیگر تبادل نظر کردند.

     دیدار محرمانه ولیعهد سعودی با رئیس سیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از پایگاه خبری «عربی ۲۱» امروز (شنبه) به نقل از پایگاه «اینترسپت» نوشت که «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در شهر جده عربستان دیدار و گفت و گو کرده است.  

    پایگاه «اینترسپت» به نقل از سه منبع مطلع اضافه کرده که این دیدار زمانی برگزار شده است که مقامات بلند پایه آمریکا آخرین تلاش‌های خود برای درخواست از عربستان سعودی جهت افزایش تولید نفت و منصرف کردن ریاض از خرید تسلیحات چینی را انجام می‌دادند.

    بر پایه این گزارش، رئیس سیا در این دیدار همچنین بر لزوم آزادی بازداشت شدگان خاندان سلطنتی توسط مقامات سعودی تاکید کرد. 

    با این وجود عربستان سعودی هفته گذشته تاکید کرد به برنامه تولید نفت خود پایبند است و هر گونه درخواست آمریکا برای افزایش تولید را رد کرد. 

    به نوشته  «اینترسپت» مدیر «سیا» پس از گفت و گو درباره قصد ریاض برای خرید موشک‌های بالستیک از پکن، از بن سلمان خواسته است که از چین تسلیحات نظامی نخرد. 

    در خصوص شاهزادگان سعودی بازداشت شده نیز «برنز» از «بن سلمان» خواسته است تا «محمد بن نایف» ولیعهد سابق و دیگر شاهزادگانی که از سال ۲۰۱۷ توسط بن سلمان بازداشت شده‌اند را آزاد کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما