یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • جزئیات سفر هیأت حج ایران به عربستان

  • توقیف اموال مالک آموزشکده اینورس به دلیل اقدام علیه امنیت ملی

  • انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی دشمن آمریکایی-صهیونی باید در تیررس قرار گیرد / پاسخ فوری بدون محدودیت جغرافیا به تهدید دشمن

  • حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز

  • اژه‌ای: پرونده همکاران دشمن سریع تعیین‌تکلیف شود

  • عمان میانجی بی طرف یا بازیگر منافع انگلیس؟

  • پشت پردهٔ تهدیدهای هالیوودی واشنگتن+ عکس

  • یک دانشجوی هتاک دیگر حکم اخراج گرفت

  • کنایه بقائی به کانادا درباره ادعاهای شیخ‌نشین امارات

  • صعود محمد نخودی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان

  • هشدار سخنگوی ارتش به آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 296383
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1401 - 09:24

    احتمال تحریف مصاحبه «گروسی»

    سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان گفت: تلقی ما این است که صحبت‌های آقای گروسی با اهداف سیاسی تحریف شده است.

     احتمال تحریف مصاحبه «گروسی»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر؛ بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان در واکنش به ادعاهای «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در رسانه‌ها تحت عنوان، کشف اورانیوم در مکان‌های اعلام نشده‌ در ایران و عدم پاسخگویی کشورمان در چند ماه گذشته، مطرح شده بود، گفت: بله، ما هم همچنین مطالبی را در رسانه‌ها دیدیم و شنیدیم.

    وی افزود: با توجه به اینکه این اظهارات عجیب و دور از انتظار از آقای گروسی بود، روز گذشته به منظور صحت‌سنجی این اظهارات را آغاز کردیم و همچنین از آقای غائبی (سرپرست نمایندگی کشورمان در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) خواستیم در خصوص این موضوع با آقای گروسی و آپارو صحبت کند.

    سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان تصریح کرد: اما آنچه که به نظر می‌رسد این است که انتشار مطالب تحریف‌شده در مقاطع خاص زمانی، مسبوق به سابقه است.

    صحبت‌های «گروسی» تحریف شده است

    کمالوندی افزود: تلقی ما این است که صحبت‌های آقای گروسی با اهداف سیاسی تحریف شده است.

    وی افزود: طرح این موضوع از جانب مدیر کل آژانس مبنی بر اینکه ایران با آژانس همکاری ندارد، بعید است که آقای مدیر کل گفته باشد.

    سخنگوی سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: در راستای بیانیه‌ی مشترکی که چندی پیش بین آقای گروسی و اسلامی در خصوص مسائل مرتبط با همکاری ما و آژانس به امضا رسید، اکنون در وسط راه هستیم و کارها در حال پیگیری است و نباید در این مقطع ارزیابی از جانب آژانس ارائه شده باشد.

    همکاری لازم بین ایران و آژانس وجود دارد

    کمالوندی در پایان با اشاره به تعامل مناسب ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تاکید کرد: عملا همکاری لازم بین ما و آژانس وجود دارد و علی القاعده اعلام هرگونه ارزیابی توسط مدیرکل آژانس در خصوص چگونگی اجرای بیانیه زود هنگام است.

    گفتنی است، در روزهای گذشته برخی از رسانه‌های غربی مطالب عجیبی را به نقل از «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر فعالیت هسته‌ای پنهانی کشورمان و همچنین عدم پاسخگویی ایران در خصوص ادعای کشف اورانیوم در مراکز هسته‌ای از پیش اعلام نشده، مطرح کرده بودند.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما