جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 296348
    تاریخ انتشار: 21/ارديبهشت/1401 - 13:47

    تصویب کمک میلیاردی آمریکا به اوکراین

    منابع خبری آمریکایی گزارش دادند که در پی درخواست رئیس جمهور این کشور، مجلس نمایندگان ایالات متحده به سرعت و با افزودن چندین میلیارد دیگر، بودجه درخواست شده را برای کمک به اوکراین تصویب کرد.

     تصویب کمک میلیاردی آمریکا به اوکراین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر مجلس نماینگان آمریکا لایحه بودجه ۴۰ میلیارد دلاری را جهت کمک به اوکراین که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بر ضرورت ارائه هر چه فوری آن پافشاری کرده بود، تصویب کرد.

    پس از این مرحله، مجلس سنای این کشور نیز باید آن را تأیید کند تا بایدن بتواند آن را به عنوان قانون امضا کند.

    «چاک شومر» رهبر اکثریت سنا روز گذشته گفته بود که پس از تصویب این بسته توسط مجلس نمایندگان، سنا به سرعت برای تصویب این مصوبه و ارسال آن به میز بایدن اقدام خواهد کرد.

    رسانه‌های آمریکایی روز گذشته اعلام کردند که کنگره آمریکا با به تعویق انداختن بررسی بودجه‌های ضروری داخلی مانند بودجه اضافی مرتبط با همه گیری ویروس کرونا در این کشور، طی اقدامی با افزودن چندین میلیارد دیگر به بودجه ۳۳ میلیاردی درخواستی بایدن جهت کمک به اوکراین، تصویب سریع آن را در اولویت قرار داد.

    بایدن روز دوشنبه از کنگره این کشور خواست تا فوراً لایحه کمک به اوکراین را تصویب کند و برای اولین بار هشدار داد که کمک‌های موجود در تقریباً طی ده روز به پایان می‌رسد.

    وی در بیانیه‌ای خطاب به کنگره گفت: در چند روز آینده آن (طرح تصویب شده) روی میز کار من باشد.

    آمریکا به صراحت اعلام کرده است که قصد دارد از اوکراین حمایت طولانی مدت به عمل آورد و تاکنون میلیاردها دلار کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال کرده است، مسئله‌ای که از سوی مسکو به عنوان ریختن بنزین بر روی آتش درگیری‌ها تلقی شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما