جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 295050
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1401 - 18:04
    در پایتخت

    تمهیدات ترافیکی عید فطر

    رییس پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات ترافیکی ویژه نماز عید سعید فطر در تهران را تشریح کرد.

     تمهیدات ترافیکی عید فطر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا؛ سردار محمدحسین حمیدی، در این باره گفت: امسال نماز عید سعید فطر در دانشگاه تهران برگزار می‌شود و به محض اعلام ستاد استهلال رویت ماه شوال و اعلام عید سعید فطر تمهیدات ویژه ترافیکی برای روانسازی و سهولت در تردد نمازگزاران اجرا خواهد شد. همچنین تمهیداتی نیز برای برگزاری این نماز در دیگر نقاط پایتخت اندیشیده شده است.

    وی ادامه داد: بر این اساس تیم های پلیس راهور تهران بزرگ به محض اعلام ستاد استهلال رویت ماه شوال و اعلام عید سعید فطر، از شب قبل از برگزاری نماز عید سعید فطر  و صبح آن، در معابر و محدوده های پیرامونی دانشگاه تهران حضور داشته و تمهیدات ویژه ترافیکی را برای روانسازی و سهولت در تردد نمازگزاران اجرا خواهند کرد.

    حمیدی درباره معابر دارای محدودیت و ممنوعیت تردد برای برگزاری نماز عیدفطر گفت: در خیابان‌های پورسینا از تقاطع قدس به سمت غرب، بلوار کشاورز از تقاطع ۱۶ آذر به جنوب، خیابان بزرگمهر از تقاطع وصال به سمت جنوب، خیابان بزرگمهر از تقاطع وصال به سمت غرب، خیابان بزرگمهر از تقاطع فلسطین به سمت غرب، خیابان نادری از تقاطع طالقانی به جنوب، خیابان وصال از تقاطع طالقانی به سمت جنوب، خیابان سرپرست از تقاطع طالقانی به جنوب، خیابان نادری از تقاطع بلوار کشاورز به جنوب، خیابان طوس از تقاطع بلوار کشاورز بمنظور جلوگیری از حرکت خلاف جهت وسایل نقلیه، خیابان طالقانی از میدان فلسطین به سمت غرب، خیابان قدس از تقاطع انقلاب به سمت شمال، خیابان فلسطین از تقاطع انقلاب به جنوب، خیابان نظری از تقاطع ابوریحان به سمت غرب، خیابان نظری از تقاطع دانشگاه به سمت شمال، خیابان نظری از تقاطع فخر رازی به سمت شمال، خیابان نظری از تقاطع فلسطین به سمت غرب و خیابان نظری از تقاطع ۱۲ فروردین به شمال بمنظور جلوگیری از حرکت خلاف جهت وسایل نقلیه ممنوعیت تردد اعمال می‌شود.  

    رییس پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص  محدودیت های توقف برای برگزاری نماز عید سعید فطر نیز گفت: در طول خیابان ۱۶ آذر از تقاطع بلوار کشاورز تا خیابان انقلاب، طول خیابان قدس از تقاطع بلوار کشاورز تا خیابان انقلاب، خیابان وصال از تقاطع طالقانی تا خیابان انقلاب (ضلع غربی و شرقی)، خیابان طالقانی حدفاصل تقاطع وصال تا تقاطع قدس، خیابان های بزرگمهر، آذین، شفیعی، بهنام، فردانش و شاهد حدفاصل تقاطع وصال تا تقاطع قدس و خیابان های منیری جاوید، ۱۲ فروردین، فخر رازی، دانشگاه، ابوریحان حدفاصل تقاطع نظری تا تقاطع انقلاب نیز با محدودیت توقف مواجه هستند.

    حمیدی درباره  پارکینگ های خودرو و موتورسیکلت نیز گفت: نمازگزاران برای پارک خودرو می توانند از  پارکینگ دانشگاه، ضلع جنوبی بلوار کشاورز، خیابان وصال، خیابان حجاب، میدان فلسطین، خیابان طالقانی، خیابان ایتالیا، خیابان نادری و پارکینگ جلالیه استفاده کنند و برای  پارک موتورسیکلت از  خیابان منیری جاوید حدفاصل خیابان نظری تا ژاندارمری استفاده کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما