یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294980
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1401 - 11:42

    ماجرای استخر فرح در ضیافت رئیس جمهور

    نوبت که به من رسید خطبه و آیه قرآن و تعارف و تقبل‌الله‌های معمول را کنار گذاشتم و از وقت حداکثر استفاده‌ را کردم. اول در مورد فضای مجازی گفتم که یک نعمت است.

    ماجرای استخر فرح در ضیافت رئیس جمهور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، محمدعلی ابطحی، چهره اصلاح طلب و رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات که جزو دعوت شدگان به مراسم افطاری آیت الله رئیسی با جمعی از فعالان سیاسی بود از این دیدار حاشیه نگاری کرده است که در ادامه خواهید خواند:

    *از دفتر آقای رییسی زنگ زدند که جمعی از نیروهای سیاسی دو طرف برای افطار دعوت به ریاست جمهوری هستند.عصر شنبه شال و کلاه کردم و رفتم.

    *آقای رنجبران وقت می‌داد. تقریبا بیشترمان حرف‌زدیم. انصافا حرف‌ها گوشه‌وکنایه نداشت و هرکس هرچه به نظرش می‌رسید، صادقانه مطرح می‌کرد. البته لحن‌ها متفاوت بود. گاهی کسی از کسی اسم نمی‌آورد، اما از چشم و ابرویش معلوم بود به چه کسی اشاره می‌کند. تنها یک جا بین محسن هاشمی رفسنجانی و رسایی در مورد استخر فرح بگو مگو شد که به خیر گذشت. البته بدون اینکه اسم بیاورند.

    طرفداران جناح راست یا انقلابی از دولت قبل خیلی بد می‌گفتند.

    *اولین‌بار بود بعد ریاست‌جمهوری آقای رییسی را می‌دیدم. همان آقای رییسی قبل بود و در رفتار متواضعانه شخصی‌اش تغییر نکرده بود.

    *به محض ورود من آقای میرسلیم حمله تندی به فضای مجازی کرد. تقریبا داشت می‌گفت اینو چی میگین؟ ولی بیشتر سخنرانان در مورد اقتصاد و گرانی حرف زدند

    *نوبت که به من رسید خطبه و آیه قرآن و تعارف و تقبل‌الله‌های معمول را کنار گذاشتم و از وقت حداکثر استفاده‌ را کردم. اول در مورد فضای مجازی گفتم که یک نعمت است. از همه دستگاه‌های نظارتی قوی‌تر عمل می‌کند. به فکر حذف و صیانتش هم نباشید که به جایی نمی‌رسید.



    *گفتم که افکار عمومی با آمارهایی که در کارتابل‌هاتان می‌بینید، زندگی نمی‌کند.

    *گفتم به نسل جوان به عنوان فرصت نگاه کنید. هی انگشت توی چشمانشان نکنید. این خطبه‌های جمعه‌ای اضطراب‌زا را هم یک کاری بکنید.

    *از افراط در دین‌گرایی صوری مدیران حرف‌زدم که به رشد متدینان سکولار و جوانان فراری از دین، منجر می شود. مساجد را در اختیار افکار متفاوت سیاسی و دینی بگذارید تا نیازهای فکری اصیل و عمیق در مراکز دینی مختلف باشد. پایگاه‌های بسیج در مساجد و نظارت حکومتی، مسجد را از پایگاه اندیشه‌های متفاوت دور می‌کند.

    *گفتند وقت تمام شده.

    *دفتر رییس جمهور نمی‌تواند همه صحبت‌ها را پخش‌کند. کاش هر یک از افراد خودشان بنویسند. در مجموع در سخنان اکثر شرکت کنندگان در هر دو جناح دلسوزی وجود داشت. و مدارای بیشتری از سال‌های قبل در ادبیات دو طرف احساس می‌شد.

    *آقای رییسی هم به نظرات گوش می‌داد. در سخنانش به خیلی از آنها اشاره کرد ولی در عین امیدواری باورنکردنی به وضع خوب کشور، درد دل‌های تکان‌دهنده‌ای از شرایطی که دولت را تحویل گرفت گفت. واینکه در اولین جلسه ریاست دولت با وزرای قبلی در مورد پرداخت حقوق مرداد کارمندان گیر بودیم.

    *بعد هم رفتیم نماز و افطار و گفتگوهای دو نفره

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما