جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294515
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1401 - 12:20

    اولویت دریافت سهام عدالت با چه کسانی است؟

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از تکلیف دولت در بودجه سال ۱۴۰۱ به اعطای سهام عدالت به جاماندگان خبر داد.

    اولویت دریافت سهام عدالت با چه کسانی است؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین پیگیری‌های این کمیسیون برای اعطای سهام عدالت به جاماندگان، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ به دولت تکیلف شده تا به جاماندگان از محل واگذاری شرکت‌های مشمول اصل ۴۴ سهام عدالت بدهد.

    وی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده ۱۶ میلیون نفر شرایط دریافت سهام عدالت را دارند، ادامه داد: افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، رزمندگان معسر، کارگران فصلی و معلمان و ...  به ترتیب در اولویت دریافت سهام عدالت هستند که در ماه‌های آینده دولت باید اقدامات لازم در جهت اجرای قانون را انجام دهد.

    نماینده آستارا در مجلس با اعلام اینکه اولین گروه اولویت‌دار برای واگذاری سهام عدالت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، تصریح کرد: این افراد حدود ۴ میلیون نفر هستند و که دولت طبق بودجه سال ۱۴۰۱ مکلف است تا هرچه سریعتر وضعیت آنها را مشخص کند.

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید آئین‌نامه اجرای قانون را تدوین کند، اظهار کرد: تاکنون این آئین‌نامه نوشته نشده است و امیدواریم این اتفاق هرچه سریعتر بیفتد تا حداقل شاهد اعطای سهام به گروه اول اولویت‌دار که همان افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، باشیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما