سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • نتانیاهو امشب نشست امنیتی برگزار می‌کند

  • تکذیب دستور تخلیهٔ چابهار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294515
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1401 - 12:20

    اولویت دریافت سهام عدالت با چه کسانی است؟

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از تکلیف دولت در بودجه سال ۱۴۰۱ به اعطای سهام عدالت به جاماندگان خبر داد.

    اولویت دریافت سهام عدالت با چه کسانی است؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ، غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین پیگیری‌های این کمیسیون برای اعطای سهام عدالت به جاماندگان، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۱ به دولت تکیلف شده تا به جاماندگان از محل واگذاری شرکت‌های مشمول اصل ۴۴ سهام عدالت بدهد.

    وی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده ۱۶ میلیون نفر شرایط دریافت سهام عدالت را دارند، ادامه داد: افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی، رزمندگان معسر، کارگران فصلی و معلمان و ...  به ترتیب در اولویت دریافت سهام عدالت هستند که در ماه‌های آینده دولت باید اقدامات لازم در جهت اجرای قانون را انجام دهد.

    نماینده آستارا در مجلس با اعلام اینکه اولین گروه اولویت‌دار برای واگذاری سهام عدالت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، تصریح کرد: این افراد حدود ۴ میلیون نفر هستند و که دولت طبق بودجه سال ۱۴۰۱ مکلف است تا هرچه سریعتر وضعیت آنها را مشخص کند.

    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دولت باید آئین‌نامه اجرای قانون را تدوین کند، اظهار کرد: تاکنون این آئین‌نامه نوشته نشده است و امیدواریم این اتفاق هرچه سریعتر بیفتد تا حداقل شاهد اعطای سهام به گروه اول اولویت‌دار که همان افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، باشیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما