سه شنبه 19 خرداد 1405 - Tue 09 Jun 2026
  • حسین ستوده / به ذوالفقار تو گلو کشیدم مولا

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز سه شنبه ۱۹ خرداد

  • حمله غافلگیرکننده جگوار به یک کایمن / فیلم

  • چرت زدن ترامپ در فینال بسکتبال NBA / فیلم

  • واکنش فدراسیون فوتبال به لغو دیدار با گرنادا

  • آمریکا ۲۰ درصد اینترنت را برای ایرانی‌ها تحریم کرده است

  • خبر جدید سخنگوی دولت از افزایش مبلغ کالابرگ

  • تیم جدید جواد نکونام مشخص شد؟

  • اعزام محرمانه چتربازان آمریکا به اسرائیل برای تصرف جنوب ایران + عکس

  • آژانس و بحران خودساخته نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران

  • مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید پس از دهه اول محرم برگزار خواهد شد

  • چرا ایران زد؟ چه نتیجه ای گرفت؟

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم! +عکس

  • بازگشت اینترنشنال به شعار «نه غزه؛ نه لبنان» نشانه چیست؟ + عکس

  • ممدانی علیه ترامپ به خاطر تیم ملی ایران

  • بخش دیگری از اموال علی کریمی به نفع مردم توقیف شد+ فیلم

  • قربانی شکستن آتش بس جنگ، ترامپ خواهد بود یا نتانیاهو؟

  • ترامپ برود به جهنم، باید به‌فکر خودمان باشیم

  • ناک‌اوت آمریکا و اسرائیل! / فیلم

  • پول‌پاشی برای عناصر تجزیه‌طلب و سلطنت‌طلبان /طرح ورود ده‌ها هزار تروریست از غرب کشور +عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294199
    تاریخ انتشار: 05/ارديبهشت/1401 - 15:46

    قاتل استقلال در لیست نهایی پرسپولیس

    شنیده‌ها از باشگاه پرسپولیس حکایت ازآن دارد که اولویت یحیی گل محمدی در فصل جدید تقویت خط حمله این تیم است.

    قاتل استقلال در لیست نهایی پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی، گرچه پرسپولیس در فصل جاری ۳۴ گل زده و پس از سپاهان اصفهان دومین تیم گلزن لیگ بیست و یکم (تا پایان هفته بیست و چهارم) محسوب می‌شود اما این موضوع نمی‌تواند سرپوشی برضعف مهاجمان این تیم باشد.

    مهدی عبدی بهترین گلزن پرسپولیس در فصل جاری فقط ۷ گل زده و مدتی است با افت محسوسی مواجه شده است. حامد پاکدل هم ۴ گل زده و پس از به ثمر رساندن ۳ گل متوالی ناگهان در تمرین تیمش مصدوم شد و مدت‌هاست از اوج فاصله گرفته است. اما فاجعه کامل شرزود تمیروف مهاجم ازبکستانی است. این فوروارد خارجی هنوز نتوانسته است حتی یک گل بزند و در دیدارهای این تیم بسیار گل نزن (!) نشان داده است. برهمین اساس باید به یحیی گل محمدی حق داد که از حالا به فکر خرید مهاجم برای فصل آینده باشد.

     

    گل محمدی و مدیران پرسپولیس به دنبال بازگرداندن علی علیپور هستند. مهاجمی که در پایان فصل قراردادش به اتمام می‌رسد و سرخ‌ها به دنبال این هستند تا او را راضی به بازگشت به تیم سابقش کنند. البته پرسپولیس مدت‌هاست به دنبال بازگرداندن علی علیپور است اما این مهاجم شناخته شده اعلام کرده است که می‌خواهد ماجراجویی جدیدی را در اروپا دنبال کند. شاید او در ماریتیمو نتوانست همه پتانسیل و توانایی اش را به نمایش بگذارد اما منتظر پیشنهادات جدید است. اگر علیپور پیشنهادی از پرتغال یا اروپا نداشته باشد ممکن است راضی به بازگشت به ایران و بازی در پرسپولیس شود.

    دومین گزینه یحیی گل محمدی برای تقویت خط حمله سرخپوشان تهرانی پیمان بابایی است. با توجه به مصدومیت آل‌کثیر یحیی گل محمدی تصمیم دارد تا مهاجم اول تراکتور را بخرد و به نظر می‌رسد بالاخره پس از چند بار تلاش موفق به این کار شود. پیمان بابایی خودش هم دوست دارد فصل آینده را در پرسپولیس توپ بزند.

    نکته جالب توجه آن که شنیدیم یحیی گل محمدی نزد یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس مدعی شده است: «زوج علی علیپور و پیمان بابایی می‌توانند در لیگ فصل آینده ۳۰ گل بزنند!»

    حالا از این ۳۰ گل مد نظر یحیی گل محمدی چه تعدادی را علیپور می‌زند یا پیکان بابایی نمی‌دانیم اما آنچه می‌دانیم اعتقاد و باور سرمربی پرسپولیس به این دو مهاجم گلزن است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما