سه شنبه 27 مرداد 1405 - Tue 18 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 294127
تاریخ انتشار: 05/ارديبهشت/1401 - 12:33

طلبکاران جدید استقلال؛ خودی‌های ناخودی!

طبق اعلام سمیعی، تعدادی از طلبکاران جدید استقلال افرادی هستند که به عنوان هوادار به این باشگاه پول تزریق می‌کرده‌اند.

طلبکاران جدید استقلال؛ خودی‌های ناخودی!

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از برنا؛ معاون حقوقی باشگاه استقلال در یک گفت و گوی تلویزیونی اعلام کرد: «پیشتر افرادی به عنوان اعضای اقتصادی به باشگاه معرفی می‌شدند که قرار بود منابع مالی به باشگاه تزریق کنند اما به عنوان هوادار به تیم کم می‌کردند و حالا با اظهارنامه علیه ما، درخواست اصل پول به همراه سود کرده‌اند.»

نکته مهمی که سمیعی به آن اشاره کرده، فالورپرستی و عطش شهرت برای چنین افرادی است که در اطراف بسیاری از باشگاه‌ها رویت می‌شوند. کسانی که با تزریق پول‌های بی‌حساب و کتاب به عنوان قهرمان هواداران معرفی می‌شوند اما ضررشان صدها برابر بیشتر از منفعت‌شان است.

ای کاش هواداران فوتبال اسیر رویافروشی این افراد نشوند تا پس از فالورگیری و شهرت در فضای مجازی، ضررش دامن‌گیر باشگاه مورد علاقه‌شان نشود تا حالا بخشی از بدهی‌های باشگاه‌ها متعلق به خودی‌های ناخودی باشد!

نظرات بینندگان
نظرات شما