چهارشنبه 14 مرداد 1405 - Wed 05 Aug 2026
  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • رویترز| ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • پیروزی ایران در اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز

  • جدایی رسمی ستاره جنجالی از استقلال

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد

  • پرونده اپستین در انگلیس دوباره بازگشایی می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 294118
    تاریخ انتشار: 05/ارديبهشت/1401 - 12:14

    آتش اختلافات بین قالیباف و رئیسی شعله‌ور می‌شود؟

    هر چند کابینه آقای رئیسی رأی بالایی از مجلس گرفت، اما هر چه گذشت اختلافات بین دولت و مجلس بیشتر شد، به طوری که امروز می‌بینیم، نمایندگان مجلس از استیضاح وزرای کار و صمت سخن می‌گویند.

     آتش اختلافات بین قالیباف و رئیسی شعله‌ور می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از نامه نیوز؛ محمد مهاجری درباره افزایش اختلافات بین رئیسی و قالیباف گفت: زمان انتخابات مجلس یازدهم در سال ۹۸ شاهد اختلافاتی بین جبهه پایداری و جریان آقای قالیباف بودیم که در نهایت این دو گروه لیست تهران را به طور مساوی با هم تقسیم کردند، اما اختلافات شان باقی ماند و به انتخابات ریاست جمهوری کشیده شد.

    به گزارش نامه‌نیوز، وی افزود: گرچه آقای قالیباف تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری داشت، اما در نهایت به جمع بندی رسید که ریاست مجلس برای او کفایت می‌کند بنابراین اعلام کاندیداتوری نکرد و گفت «اگر آقای رئیسی بیاید من نامزد انتخابات ریاست جمهوری نمی‌شوم».

    این فعال مطبوعاتی ادامه داد: با این وجود سهمی که آقای رئیسی از کابینه به آقای قالیباف داد کمتر از سهمی بود که به جبهه پایداری داد و فشار‌های آقای قالیباف برای کسب سهم بیشتر نیز میسر واقع نشد، حال آنکه علاوه بر کمیت، پایداری‌ها در مسئولیت‌های کلیدی‌تر اجرایی قرار گرفتند.

    این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: هر چند کابینه آقای رئیسی رأی بالایی از مجلس گرفت، اما هر چه گذشت اختلافات بین دولت و مجلس بیشتر شد، به طوری که امروز می‌بینیم، نمایندگان مجلس از استیضاح وزرای کار و صمت سخن می‌گویند. معتقدم این وضعیت حادتر و بر تعداد وزرای در معرض استیضاح افزوده خواهد شد.

    وی با اشاره به اختلافات بین دولت و مجلس افزود: ریشه نخست آن به دعوای جبهه پایداری با آقای قالیباف بر می‌گردد و ریشه دوم اختلافات نیز به دخالت‌های نمایندگان مجلس در امور اجرایی مربوط می‌شود. بسیاری نمایندگان امروز با دولت در موضوعات مختلف اجرایی به طور مثال موضوع عزل و نصب استانداران و فرمانداران بحث می‌کنند که در آینده این وضعیت تشدید هم خواهد شد.

    مهاجری با بیان اینکه در آینده نزدیک شاهد دعوای قالیباف و رئیسی خواهیم بود، تأکید کرد: البته آقای قالیباف به ظاهر شمشیر روی دولت نخواهد کشید، اما جریان مدافع خودش را به طرح انتقادات تند از دولت و سئوال و استیضاح وزرا تشویق و تحریک خواهد کرد که بی شک یک رویارویی بین آقای قالیباف و رئیسی اتفاق خواهد افتاد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما