سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 293609
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1401 - 11:24

    مذاکره پرسپولیس با ۲ دروازه‌بان جدید؟

    آنطور که از شواهد امر پیداست پرسپولیس برای فصل پیش رو به ۲ دروازه‌بان جدید نیاز دارد.

     مذاکره پرسپولیس با ۲ دروازه‌بان جدید؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل ازفرارو؛ این روز‌ها شایعه درباره نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس زیاد است و هر روز تعدادی از بازیکنان، گزینه این باشگاه برای فصل آتی می‌شوند. با این حال اگر درباره بسیاری از خطوط شک و تردید وجود داشته باشد درباره نیاز به تغییر در خط دروازه این تیم تردیدی نیست.

    به گزارش فرارو، دروازه بان‌های پرسپولیس در این فصل انتظارات را برآورده نکرده و چند امتیازی که این تیم در این فصل از دست داده حاصل اشتباهات دروازه بان هایش بوده است. این روز‌ها البته شرایط پیچیده‌تر هم شده و حامد لک، دروازه بان اصلی این باشگاه به دلایل انضباطی از ترکیب بیرون گذاشته شده و فقط احمد گوهری است که عهده دار حراست دروازه این تیم شده است.

    این اتفاق در شرایطی رخ داده که گوهری، دروازه بانی که به تازگی به پرسپولیس آمده هم انتظارات را برآورده نکرده است و شایعه شده که یحیی با او برای ماندن در این باشگاه شرط و شروط گذاشته است. شرط اصلی این است که گوهری در بازی‌های باقی مانده حسابی خودش را نشان دهد.

    همزمان، اما داستان مذاکره پرسپولیس با بیرانوند برملا شده و حالا بسیاری می‌دانند علیرضا قرار است دروازه بان اصلی پرسپولیس در فصل آینده باشد. با اتفاقاتی که حامد لک رقم زده او دیگر جایی در این باشگاه نخواهد داشت و حتی بعید است پس از اصلاح امور، بپذیرد که به عنوان جانشین بیرانوند در پرسپولیس فعالیت کند. مسئله، اما به همینجا ختم نمی‌شود، چون اگر احمد گوهری هم انتظارات را برآورده نکند، آن وقت به غیر از علیرضا بیرانوند، پرسپولیس با دروازه بان جدید دیگری هم وارد مذاکره خواهد شد تا جانشین «بیرو» در این تیم شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما