سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است/ در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم

  • تیراندازی جمعی در آیووا آمریکا با ۶ کشته +فیلم

  • آتش‌سوزی مهیب در پایتخت اندونزی / فیلم

  • قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران

  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 293584
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1401 - 10:26

    امام زدایی با حذف «ولایت فقیه» کلید خورد نه «سلام فرمانده»

    اکنون جای این پرسش اساسی از گردانندگان سایت جماران مطرح است که جریانی که نام اسلام را بالاجبار و با اکراه می‌پذیرد، چگونه حاضر می‌شود از امام خمینی عبور نکند.

    امام زدایی با حذف «ولایت فقیه» کلید خورد نه «سلام فرمانده»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، چند روز پیش، سایت مدعی خط امام، به بهانه انتشار یک کلیپ تحت عنوان «سلام فرمانده» به محتوای آن ایراد وارد کرد و از قول یک نویسنده بدون نام، با تیتر «امام‌زدایی از همین جا شروع می‌شود» در مقام دفاع از امام و خط امام برخاست.

    روزنامه جوان همان زمان در همین ستون در نقد رفتار دوگانه سایت جماران برآمد و از گردانندگان اصلاح طلب این سایت پرسید: از آنجایی که یک سایت اصلاح‌طلب که منادی امام‌زدایی بود و از جریان فکری آنان، جسارت «فرستادن امام به موزه تاریخ» شکل گرفت و ابراز شد، چطور می‌تواند منادی اعتراض به امام‌زدایی باشد؟

    زمانی که حامیان جریان اصلاحات علیه تئوری سیاسی اصلی امام خمینی فریاد مرگ بر اصل ولایت فقیه سر می‌دادند، سایت جماران که عنوان «جماران» را برای این جریان سیاسی مصادره کرده، کجا بود؟ از سویی فریاد زدن علیه «امام‌ زدایی» که نیاز به پنهان کردن اسم ندارد. چه ترسی وجود دارد که اسم نویسنده وجود ندارد و کسی بدون شناسنامه و بدون هویت آمده مثلاً از امام دفاع کند؟ اکنون و در نکته‌ای برخلاف آنچه که مدعیان اصلاحات به بهانه مقابله با امام زدایی، علم آن را برافراشته‌اند، شواهد نشان می‌دهد این جریان در پروژه عبور از خطوط قرمز نظام اسلامی ید طولایی دارند.

    برای نمونه در خاطرات روزانه هاشمی رفسنجانی در نوزدهم آذر ۷۷ آمده است: «سیدحسن خمینی از قول نجفقلی حبیبی نقل کرد که در اعضای جدید التأسیس «مشارکت» اختلاف شدیدی بر سر کلمه اسلام در اسم جبهه بوده از ۷۰ نفر فقط ۱۴ نفر با اضافه کردن اسلام موافق بودند که تهدید به خروج، باعث شد بالاجبار بپذیرند.»

    اکنون جای این پرسش اساسی از گردانندگان سایت جماران مطرح است که جریانی که نام اسلام را بالاجبار و با اکراه می‌پذیرد، چگونه حاضر می‌شود از امام خمینی عبور نکند. کما اینکه از ولایت فقیه عبور کردند. مگر امام فارغ از اسلام و مردم برای خود شأن و جایگاهی قائل بود و سؤال دیگر اینکه از مدیران جماران باید پرسید، اعضای حزب منحله مشارکت با این عقبه فکری اکنون پای ثابت کدام رسانه هستند و چه نسبتی به خط امام و آرمان‌های امام دارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما