دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 29346
    تاریخ انتشار: 12/خرداد/1395 - 14:38
    پایگاه خبری حامیان ولایت/اقتصادی

    کاهش ۷۷ دلاری قیمت طلا در ماه میلادی گذشته

    قیمت جهانی طلا در ماه می ۷۷ دلار کاهش یافت که بیشترین کاهش در طی ۶ ماه گذشته محسوب می شود.

     کاهش ۷۷ دلاری قیمت طلا در ماه میلادی گذشته

    کاهش ارزش دلار و افت شاخص ها در بازارهای آسیایی موجب شد تا قیمت طلا امروز ثابت باقی بماند. قیمت فلز زرد دیروز پس از 10 جلسه کاهش افزایش پیدا کرده بود.

    در حالی که کاهش قیمت نفت اشتهای سرمایه گذاران برای ورود به بازارهای پرریسک را کم کرده، ارزش شاخص ها در بازارهای آسیایی کاهش یافت. این در حالی است که روند افزایشی ارزش دلار در برابر یورو و ین، پس از آمارهای ضد و نقیض از اقتصاد آمریکا متوقف شده است.

    هزینه های مصرفی در آمریکا در ماه آوریل بیشترین افزایش را در بیش از 6 ماه گذشته شاهد بود که ناشی از افزایش خرید خودرو توسط خانوارهای آمریکایی بود، هرچند که دیگر آمارها نشان داد اعتماد مصرف کننده در ماه می کاهش یافته است.

    قیمت هر اونس طلا امروز با اندکی تغییر به 1215 دلار و 80 سنت رسید. قیمت فلز زرد روز سه شنبه 0.8 درصد افزایش یافت که بیشترین افزایش قیمت یک روزه از 13 می تاکنون بود.

    قیمت طلا از ابتدای امسال تاکنون حدود 15 درصد افزایش یافته، اما پس از انتشار صورت مذاکرات نشست ماه آوریل فدرال رزرو آمریکا که حکایت از افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره داشت، فلز زرد تحت فشار قرار گرفته است.

    قیمت طلا در ماه می حدود 6 درصد برابر با 77 دلار کاهش یافت که بیشترین کاهش در طی 6 ماه گذشته محسوب می شود.

    قیمت طلا امروز در رقم 1218 دلار و 50 سنت تقریبا ثابت بود.

    افزایش نرخ بهره در آمریکا موجب بالا رفتن هزینه فرصت سرمایه گذاری در بازار طلا می شود و تقاضا برای فلز زرد را کاهش می دهد.

    دومینیک اشنایدر، از موسسه یو بی اس ولث منجمنت در هنگ کنگ گفت: «ما انتظار داریم شاهد اصلاح قیمت بیشتری در بازار طلا باشیم.»

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما