چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 292965
    تاریخ انتشار: 27/فروردين/1401 - 11:00

    آلمان به دنبال کمک تسلیحاتی بزرگ به اوکراین

    صدر اعظم آلمان قصد هزینه کردن دو میلیارد یورویی برای خرید تسلیحات نظامی دارد که اغلب این تسلیحات نیز برای کمک به اوکراین در نظر گرفته خواهد شد.

     آلمان به دنبال کمک تسلیحاتی بزرگ به اوکراین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان قصد دارد حجم قابل توجهی تسلیحات نظامی برای اوکراین در نظر بگیرد.

    یک منبع در دولت آلمان روز جمعه گفت که شولتز خواستار هزینه دو میلیارد یورو تجهیزات نظامی جدید است که اغلب آن نیز برای کمک به اوکراین در نظر گرفته می‌شود.

    روسیه این هفته یک یادداشت دیپلماتیک رسمی به واشنگتن ارسال کرده و در آن به آمریکا و متحدانش اخطار درباره محموله «حساس‌ترین» سامانه‌های تسلیحاتی به اوکراین و «عواقب بی‌سابقه» چنین اقدام تنش‌زایی هشدار داده است.

    آمریکا همچنین ارسال سامانه‌های ضدهوایی از اسلواکی به اوکراین را تسهیل کرده و در ازای آن، سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» در اسلواکی مستقر کرده است.

    تصمیم آمریکا برای ارسال محموله جدید تسلیحاتی به اوکراین که به گفته واشنگتن پست ظرف چند روز آینده به این کشور می‌رسد، پس از آن گرفته شد که «ولودیمیر زلنسکی» درخواست‌ها برای دریافت کمک نظامی از متحدان غربی را تشدید کرد.

    هشدار روسیه به آمریکا درباره ارسال سلاح به اوکراین در حالی صورت می‌گیرد که «جان کربی» سخنگوی پنتاگون روز چهارشنبه گفته است، پس از آنکه ایالات متحده کمک‌های نظامی را به منطقه منتقل کرد، نیروهای اوکراینی آن‌ها را به داخل کشورشان خواهند برد و «هرچه کمتر در این‌باره صحبت شود، بهتر است».

    نظرات بینندگان
    نظرات شما