جمعه 06 شهريور 1405 - Fri 28 Aug 2026
  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 292841
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1401 - 16:33

    سفر وزیر خارجه فرانسه به الجزایر

    وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد، بین کشورش و الجزایر رابطه تاریخی و انسانی عمیق و ریشه‌دار دارند که مردمان هر دو سواحل مدیترانه را گرد هم جمع می‌کند.

     سفر وزیر خارجه فرانسه به الجزایر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه در جریان کنفرانسی مطبوعاتی پس از دیدارش با عبدالمجید تبون، رئیس جمهوری الجزایر خاطرنشان کرد، چهار ماه پس از سفرهای قبلی‌ام، به خاطر حضور مجدد خود در الجزایر اهمیت زیادی قائل هستم. من می‌خواهم از عبدالمجید تبون جهت دیدار طولانی‌ که با من داشتند، تشکر کنم. من همچنین از رمطان لعمامره، همتای خود به خاطر دعوتش برای ضیافت افطاری در ماه مبارک رمضان تشکر می‌کنم.

    وزیر امور خارجه فرانسه تاکید کرد: الجزایر و فرانسه روابط عمیق تاریخی و بشردوستانه‌ای دارند که مردم دو کشور را گرد هم جمع می‌کند و ما با چالش‌های منطقه‌ای از جمله تروریسم و همکاری‌ امنیتی مواجه هستیم.

    وی در ادامه افزود: ما همچنین در زمانی که جهان شاهد تحولات اوکراین و پیامدهای آن بر امنیت و ثبات بین‌المللی اروپا و تنوع بخشیدن به منابع انرژی اروپا است، چالش‌های بزرگ مشترک داریم. ما همچنین درباره این پرونده‌های حساس به بحث و تبادل نظر پرداختیم.

    پیشتر ریاست جمهوری الجزایر با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، عبدالمجید تبون روز چهارشنبه با وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد.

    در بیانیه مذکور همچنین آمده است، در این دیدار رمطان لعمامره، وزیر امورر خارجه الجزایر نیز حضور داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما