دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 292712
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1401 - 10:36

    عمران‌خان مردم را به قیام علیه آمریکا فراخواند

    «عمران‌خان» نخست وزیر برکنار شده پاکستان بار دیگر واشنگتن را عامل توطئه علیه براندازی دولت خود دانست و ضمن دعوت از هوادارانش برای قیام علیه آمریکا، هشدار داد که وی سکوت نخواهد کرد.

     عمران‌خان مردم را به قیام علیه آمریکا فراخواند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا رسانه‌های پاکستانی، عمران‌خان ساعات پایانی چهارشنبه شب طی سخنرانی در اجتماع چندهزار نفری فعالان سیاسی و هواداران حزب تحریک انصاف در شهر «پیشاور» اعلام کرد: دولت وی بر اثر توطئه خارجی و تهدید آمریکا برکنار شده است.

    وی خطاب به دولت جدید پاکستان هشدار داد که اعتراضات سراسری تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام ادامه خواهد یافت و هواداران وی هرگز ساکت نخواهند ماند.

    عمران‌خان از آنچه وی تبانی آمریکا برای تحمیل یک دولت دست‌نشانده در پاکستان خواند، انتقار و اظهار کرد : مردم پاکستان هرگز نیازمند بخشش آمریکا نیستند بلکه خواستار پایان بردگی مقابل قدرت‌های بزرگ هستند.

    وی ضمن انتقاد دیوان عالی پاکستان علیه در ارتباط با پرونده لغو انحلال پارلمان و دولت وقت این کشور، به صورت تلویحی تشکیلات قدرتمند نظامی پاکستان را نیز مورد سرزنش قرار داد و مدعی شد: حاکمیت جدید پاکستان به ضرر مردم این کشور و منافع این کشور است.

    نخست وزیر برکنار شده پاکستان هشدار داد: انتخابات زودهنگام باید به هر قیمتی در کشور برگزار شود در غیراین صورت حزب تحریک انصاف و هواداران تسلیم نشده و در تمامی شهرهای بزرگ و کوچک به خیابان‌ها ریخته و دست از اعتراض برنمی‌دارند.

    مجلس ملی پاکستان شنبه گذشته با رای عدم اعتماد به«عمران‌خان»، «شهباز شریف» رئیس حزب مسلم لیگ نواز را به عنوان نخست وزیر جدید این کشور برگزید.

    پاکستان در چند ماه اخیر با چالش‌های سیاسی عمیقی روبرو بود و پس از کش و قوس‌های فراوان برای اولین بار در تاریخ این کشور نخست وزیر با رای عدم اعتماد مجلس برکنار شد. عمران‌خان سومین نخست وزیر در پاکستان است که با طرح عدم اعتماد از سوی نمایندگان مجلس مواجه شد.

    یکشنبه گذشته نیز هواداران حزب تحریک انصاف و عمران‌خان در اسلام‌آباد، کراچی، پیشاور، لاهور و دیگر شهرهای کوچک و بزرگ پاکستان در اعتراض به برکناری دولت عمران‌خان و محکومیت دخالت آمریکا تظاهرات گسترده برگزار کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما