چهارشنبه 10 تير 1405 - Wed 01 Jul 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 292077
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1401 - 12:01

    تهران دیروز باید تعطیل می‌شد

    نایب‌رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از عدم تعطیلی روز گذشته در تهران به دلیل آلودگی هوا و گرد و خاک، گفت: به نظر می‌رسید باید روز گذشته تعطیل می‌شد ولی این کار صورت نگرفت.

    تهران دیروز باید تعطیل می‌شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم پرویز سروری در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در ارتباط با وضعیت جسمی مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در بیمارستان، اظهار کرد: بنا بر آنچه که پزشکان اعلام کردند شرایط جسمانی آقای چمران رو به بهبود است و ان‌شاءالله با این شرایط ظرف یک تا 10 روز آینده از بیمارستان ترخیص و به منزل منتقل می‌شود و به‌زودی در شورا پذیرای رئیس شورای شهر خواهیم بود.

    وی همچنین در رابطه با آلودگی هوا و معضلاتی که در چند روز گذشته برای شهروندان تهرانی ایجاد شده است، گفت: ابتدا باید به این موضوع اشاره شود که ریشه این مسئله داخلی نیست و منشاء آن خارجی است و مربوط به دو کشور عراق و عربستان است.

    نایب‌رئیس شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: باید یک تفاهم‌نامه‌ای سه جانبه‌ای صورت می‌گرفت و این اقدامی بود که باید دولت قبل آن را انجام می داد که عملیاتی نشد؛ در حال حاضر باید اقداماتی از سوی دولت انجام شود تا هزینه‌های این مسئله را کاهش دهیم.

    سروری با انتقاد از عدم تعطیلی تهران در روز گذشته، گفت: ظاهراً اطلاعات درستی به مسئولان نمی‌دهند چرا که روز گذشته آلودگی زیادی را در تهران داشتیم و این مسئله برای بسیاری از افراد خطرناک بود. اگر اطلاعات درستی را در اختیار مسئولان قرار می‌دادند به نظرم صلاح بر این بود که تهران در روز گذشته تعطیل می‌شد.

    وی ادامه داد: بنده نیز امروز بنا داشتم با توجه به شرایطی که داشتیم جلسه را تعطیل کنم اما دوستان گفتند چون استانداری، تهران را تعطیل نکرده است بهتر است جلسه را برگزار کنیم.

    سروری در پاسخ به این پرسش که چرا شهرداری تهران در موضوع آلودگی هوا در روزهای گذشته به صورت منفعل کار کرده است، گفت: این موضوعی نیست که در اختیار شهرداری تهران باشد، حتی این موضوعی نیست که استاندار تهران تصمیم بگیرد که تهران را تعطیل کند یا خیر؛ اگر جلسه‌ای هم می‌گذاشتند شهرداری نمی‌تواند در این زمینه تصمیم بگیرد و به تبع شهرداری در این زمینه هیچ نقشی را ندارد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما