پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 291269
    تاریخ انتشار: 16/فروردين/1401 - 00:05

    لغو صدها پرواز بریتیش ایرویز و ایزی جت ناشی از شیوع کرونا

    دو شرکت هوانوردی انگلیس از لغو صدها پرواز به دلیل کمبود خدمه ناشی از افزایش کرونا خبر دادند.

     لغو صدها پرواز بریتیش ایرویز و ایزی جت ناشی از شیوع کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ «بریتیش ایرویز» و «ایزی جت» دو شرکت هوانوردی انگلیس دوشنبه شب به وقت تهران از لغو صدها پرواز به دلیل کمبود کارکنان خود ناشی از افزایش کرونا خبر دادند.

     به نوشته وبگاه «ارو تایمز» شرکت هوایی بریتیش ایرویز  روز دوشنبه حدود ۱۰۰ پرواز را از «فرودگاه هیثرو» در لندن لغو کرد که دلیل آن غیبت بیش از حد معمول کارکنان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا بود.

    در همین حال، شرکت ایزی جت نیز ۲۲۲ پرواز خود را از روز جمعه گذشته تا دوشنبه لغو کرده است. این شرکت ارزان قیمت انگلیسی تلاش کرد تا با فهرست کردن خدمه اضافی آماده به کار، کمبود کارکنان را جبران کند، اما تلاش برای تامین نیروی کار مورد نیاز کافی نبود.

    سخنگوی شرکت ایزی جت گفت: «در نتیجه شمار بالای کنونی عفونت‌های کووید در سراسر اروپا، ایزی‌ جت مانند همه کسب‌وکارها، سطوح بالاتر از حد معمول بیماری کارکنان را تجربه می‌کند.»

    به نوشته این منبع خبری، به دلیل لغو گسترده پروازها، هرج و مرج مسافرتی در برخی از بزرگترین فرودگاه‌های انگلیس رخ داده  مسافران فرودگاه‌های «هیترو»، «منچستر» ر و ادینبورگ  در صف‌های طولانی در انتظار ورود بودند.

    سخنگوی فرودگاه منچستر  در این زمینه گفت: «کل صنعت ما در حال حاضر با کمبود کارکنان و چالش‌های به کارگیری نیرو مواجه است. حذف تمامی محدودیت‌های سفر پس از دو سال، همراه با شروع فصل سفرهای تابستانی، شاهد افزایش سریع تعداد مسافران بوده است که فشار زیادی بر عملیات ما وارد می‌کند.»

    طی روزهای اخیر نیز صنعت هوانوردی آلمان با بحران ناشی از اعتصاب کارکنان خود مواجه شد. اعتصاب صدها مامور امنیتی در فرودگاه‌های آلمان برای افزایش دستمزد منجر به تاخیر یا لغو پروازها در این کشور شد.

     بیش از ۱۰۰۰ مامور امنیتی در فرودگاه‌های  آلمان کار خود را ترک کردند و این اقدام منجر به لغو و تأخیر چندین پرواز شد. کارکنان امنیتی در فرودگاه‌های «برلین»، «دوسلدورف»، «هانوفر» و مکان‌های دیگر اعتصاب یک روزه را  آغاز کردند تا بر افزایش دستمزدها فشار وارد کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما