جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290987
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1401 - 13:43

    چرا کار رئیس جمهور اوکراین به التماس کشید؟

    تکیه به توانایی ملت نقش تعیین کننده در حوادث میدانی دارد و حرف اول و آخر را نیروی انسانی و انگیره های ایمانی و اعتقادی مردم خواهد زد موضوعی که ظاهرا در فرهنگ کلامی رئیس جمهور اوکراین جایی ندارد.

    چرا کار رئیس جمهور اوکراین به التماس کشید؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از جهان نیوز؛ تقریبا چهل روز از حمله نظامی روسیه به اوکراین که برای کنترل و جلوگیری از نزدیک شدن غرب و ناتو به مرزهایش انجام گرفته است، می‌گذرد.

    اما سه نکته در اینجا جالب توجه است:

    یک: رئیس جمهور اوکراین در پیامی تلویزیونی که در روزهای آغازین عملیات نظامی روسیه ایراد کرد، گفت کشورش در برابر روسیه تنها گذاشته شده است. امروز از سران ۲۷ کشور اروپایی مستقیم و صریح پرسیدم آیا اوکراین عضو ناتو خواهد بود؟ (اما) همه ترسیده‌اند، هیچ کدام جواب ندادند. از آن پیام تا همین آخرین مواضع تغییر خاصی حاضل نشده و زلسنکی که سایه نقش های کمدی او بر نقش امروزش نیز سایه افکنده است در این مدت چهل روزه کاری جز فریاد و گله گذاری از غرب نداشته است و احتمالا هم این رویه ادامه داشته باشد.

    دو: تکیه به توانایی ملت نقش تعیین کننده در حوادث میدانی دارد و حرف اول و آخر را نیروی انسانی و انگیره های ایمانی و اعتقادی مردم خواهد زد موضوعی که ظاهرا در فرهنگ کلامی رئیس جمهور اوکراین جایی ندارد.

    زلنسکی به طور مداوم در حال التماس و گله از کشورهای غربی به دلیل کمک نکردن به اوکراین است. او غرب گرایی است که در یک پیچ تاریخی حساس اصطلاحا گرگیجه گرفته و به جای ملتش به غرب اعتماد و تکیه کرد و عاقبت آن را هم به تلخی در حال مشاهده است. بامزه تر انجاست که امپراتوری رسانه‌ای در اختیار امریکا سعی می‌کند از این قربانی، قهرمان بسازد.

    سه: علاوه بر اعتماد، زلنسکی کشورش را قطعه‌ای از پازل چیده شده آمریکا و چند کشور اروپایی قرار داد. به عبارت بهتر رئیس جمهور اوکراین گام مخرب‌تر از اعتماد یعنی بازیگری در یک نقشه چیده شده بدون در نظر گفتن شرایط کشور خود، کشور حامی و کشور حریف را برداشت و شرایط کنونی را برای مردم اوکراین رقم زد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما