چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • غزه هم عزادار رهبر شهید است‌

  • پسر در آغوش مادر پهلو شکسته/فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290772
    تاریخ انتشار: 12/فروردين/1401 - 14:35
    سرهنگ شیرانی خبر داد؛

    تدابیر پلیس راهور برای ۱۳ فروردین

    رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور گفت: بار سفرهای برگشت در محورهای ترافیکی و محورهای اصلی کشور آغاز شده و عمده سنگینی بار در جاده چالوس مسیر شمال به جنوب و در جاده هراز است.

    تدابیر پلیس راهور برای ۱۳ فروردین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور در برنامه زنده شبکه خبر گفت: سفرهای نوروزی هموطنان با توجه به پایان یافتن ایام تعطیلات نوروزی رو به اتمام هست و در روز گذشته نیز شاهد سفرهای برگشت در بیشتر محورهای کشور بودیم در حال حاضر بار سفرهای برگشت در محورهای ترافیکی و محورهای اصلی کشور آغاز شده و عمده سنگینی بار در جاده چالوس مسیر شمال به جنوب و همچنین در جاده هراز مشاهده می‌شود.

    وی گفت: برنامه پلیس برای امروز این است که اگر ظرفیت محورها به حالت اشباع برسد در ساعات آینده این مسیرها به صورت شمال به جنوب یک طرفه شود. براین اساس در جاده هراز از رودهن به سمت شمال محدودیت تردد وجود خواهد داشت و در جاده چالوس آزاده راه تهران شمال از ابتدا محدودیت تردد را برای همه وسایل نقلیه داریم. به رغم اینکه وضعیت تصادفات نگران کننده است اما در ارتباط با تردد هموطنان توصیه داریم برای سفرهای برگشت با توجه به اینکه در برخی از محورها ترافیک سنگین است با صبر و حوصله رانندگی کنند.

    وی گفت: چهار علت اصلی حوادث در جاده‌ها سبقت و سرعت غیرمجاز عدم توانایی در کنترل وسیله ناشی از اصرار به رانندگی در شرایط طولانی مدت و همچنین عدم توجه به جلو را مدنظر قرار دهند که از حوادث نیز کاسته شود. در ارتباط با تردد کامیون‌ها و تریلرها نیز اطلاعیه ای صادر شده که در روز سیزدهم فروردین ماه تردد این وسایل به جز کامیون‌ها و تریلرهای حامل مواد سوختنی و فاسدشدنی که می‌بایست توسط رانندگان مدنظر قرار گیرد. ممنوع است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما