چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290498
    تاریخ انتشار: 07/فروردين/1401 - 09:47

    تنش دیپلماتیک میان روسیه و لهستان بالا گرفت

    «سرگئی آندریف» سفیر روسیه در لهستان شنبه شب پیش‌بینی کرد که مسکو ممکن است مجبور شود به طور موقت سفارت خود در ورشو را ببندد؛ اقدامی که منجر به واکنش مشابهی از سوی لهستان خواهد شد.

    تنش دیپلماتیک میان روسیه و لهستان بالا گرفت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا ،   آندریف در سخنانی اعلام کرد: (تنش به وجود آمده میان دو کشور) به احتمال زیاد به یک فروپاشی دیپلماتیک منجر نخواهد شد اما ممکن است مجبور شویم سفارت خود را برای مدتی در اینجا (ورشو) ببندیم. البته لهستانی ها نیز باید سفارت خود را در مسکو ببندند.

    لهستان این هفته اعلام کرد که ۴۵ دیپلمات روس مظنون به جاسوسی برای روسیه را اخراج می کند؛ اتهامی که سفیر روسیه آن را مبهم خواند.

    آندریف در واکنش به اتهام لهستان اعلام کرد که هیچ یک از کارکنان سفارت روسیه یا کارکنان دارای ماموریت تجاری دستگیر نشده اند.

    وزارت امور خارجه روسیه نیز در بیانیه ای اعلام کرد: ورشو به تشدید تنش خطرناکی در منطقه دست زده است که نه بر اساس منافع ملی خود، بلکه بر اساس اصول ناتو مبتنی بر روس‌هراسی آشکار است که امروز به سیاست رسمی آن تبدیل شده است.

    در این بیانیه همچنین به پاسخی وعده داده شده که «تحریک کنندگان لهستانی را به فکر وا دارد».

    گفتنی است؛ اخراج دیپلمات های روسیه توسط لهستان در پی یک سری تدابیر مشابهی که از جمعه گذشته توسط سه کشور حوزه دریای بالتیک و بلغارستان، اتخاذ شده، صورت گرفته است.

    لیتوانی، لتونی و استونی اعلام کردند که در مجموع ۱۰ دیپلمات روس را در حمایت از اوکراین نمی پذیرند و بلغارستان نیز همین تعداد از کارکنان سفارت روسیه را اخراج کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما