پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 290237
    تاریخ انتشار: 02/فروردين/1401 - 13:23

    روایت یزدانی از عمق اختلافات در استقلال

    مدافع تیم فوتبال استقلال که برای پشت سر گذاشتن دوران خدمت سربازی مجبور به ترک این تیم شد، با انتشار یک پیامی جنجالی وعده رسوایی افرادی را در استقلال داد.

    روایت یزدانی از عمق اختلافات در استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر, سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند دو مدافع تیم استقلال به دلیل پشت سر گذاشتن خدمت سربازی، از این تیم جدا شدند؛ آن‌هم در شرایطی که هم خودشان و هم استقلال در شرایطی ایده آل بودند.

    جدایی این دو مدافع، جنجال زیادی به پا کرد و برای هفته‌ها به یکی از سوژه‌های اصلی رسانه‌های ایران تبدیل شد. باشگاه استقلال به یزدانی و مرادمند وعده داده بود که مشکلی بابت خدمت سربازی نخواهند داشت و در تیم استقلال به کارشان ادامه می‌دهند اما در نهایت سازمان نظام وظیفه دو مدافع استقلال را فراخواند تا آنها هم با دلخوری و ناراحتی شدید از مدیران و مسئولان تیم استقلال این تیم را ترک کنند.

    مرادمند از آن زمان واکنش خاصی به این اتفاق نداشته اما سیاوش یزدانی چند بار با انتشار پیام و یک بار هم در مصاحبه‌ای مفصل، خبرساز شد.

    این مدافع که حتی با لباس استقلال به تیم ملی هم دعوت شده بود، با انتشار یک پیام جنجالی، وعده رسوایی کسانی را در استقلال داد که فقط به فکر «منافع شخصی» خود بوده‌اند و «حباب مجازی» آنها می ترکد.

    ابتدا این محمد دانشگر بود که با انتشار تصویری از یزدانی، برای او اظهار دلتنگی کرد. یزدانی هم در اینستاگرام خود، در واکنش به اقدام دانشگر نوشت: «خیلی مردی. تنها کسی که وجود حرف زدن داره، تویی. حضور من توی استقلال جای خیلی‌ها را تنگ کرده بود! خیلی راحت آینده یک جوان نابود شد ولی هیچکس حرفی نزد چون به فکر منافع شخصی خودشونن. یک روزی این حباب مجازی میترکه و ذات این آدم‌ها رسوا میشه.»

    روایت یزدانی از عمق اختلافات در استقلال

    استقلال هرچند در لیگ صدرنشین است و رکوردهای مختلفی را با فرهاد مجیدی جابجا کرده اما این پیام نشان می‌دهد اوضاع درونی مناسبی ندارد و اختلافات عمیقی بر این تیم حاکم است.

    یزدانی در پیام کنایه آمیز خود نامی از هیچکس نبرده است اما بعضی از گمانه زنی‌ها حاکی از اختلاف او با وریا غفوری کاپیتان تیم است و بعضی از شایعات هم پیرامون اختلاف او با فرهاد مجیدی سرمربی استقلال مطرح شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما