چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289979
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 21:30
    فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:

    کرونا در کمین است، حذف برخی محدودیت‌ها منجر به ساده‌انگاری نشود

    فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با بیان اینکه حذف برخی از محدودیت‌هایی کرونایی در ایام نوروز نباید منجر به ساده‌انگاری مسافران شود، گفت: کرونا همچنان در کمین و در برخی شهرستان‌ها در حال چرخش است

     کرونا در کمین است، حذف برخی محدودیت‌ها منجر به ساده‌انگاری نشود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛ علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز در حاشیه افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهر کیلان که پس از ۱۱ سال انجام شد اظهار کرد: امسال با توجه به اینکه برخی از محدودیت‌های سفرهای سال گذشته حذف شده، اما این موضوع نباید منجر به ساده‌انگاری شود، چراکه کرونا همچنان در کمین و در برخی از شهرستان‌ها در حال چرخش است.

    وی گفت: در این راستا، باید ضمن رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در سفرها، از فرصت ایجاد شده، طوری استفاده شود که در بازگشت مسافران دچار چالش نشویم.

    فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران با اشاره به اینکه مراکز بهداشتی در ایام نوروز آماده تزریق دز سوم کرونا هستند بیان کرد: شرط اصلی تحقق این موضوع، تنها رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، استفاده بهینه از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و تزریق دز سوم واکسن است.

    زالی افزود: امروز به منظور بررسی وضعیت آماده‌باش جهت آغاز سفرهای نوروزی و افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت در شهر کیلان حضور پیدا کردیم.

    وی ادامه داد: ساختمان تازه تأسیس مرکز شهر کیلان برای ارائه خدمات شبانه‌روزی پس از بازسازی به تلاش همکارانمان در شبکه بهداشت و درمان و مجموعه شورا و شهرداری کیلان بهره‌برداری شد.

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: همچنین از بیمارستان‌های دماوند برای بررسی وضعیت آمادگی جهت پذیرایی از میهمانان نوروزی بازدید به عمل آمد.

    زالی تأکید کرد: درخواست ما از همکاران خود، این است که آمادگی کامل را در حوزه بهداشت و درمان برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی حفظ کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما