دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289877
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 11:28

    نمایشگاه پیشرفت‌های انقلاب در یادواره شهدای شلمچه

    به همت بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(ع)، نمایشگاه «جهاد تبیین» با هدف روایت پیشرفت‌های انقلاب در یادواره شهدای شلمچه برپا شد.

    نمایشگاه پیشرفت‌های انقلاب در یادواره شهدای شلمچه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام تهران، نمایشگاه «جهاد تبیین» در یادواره شهدای شلمچه برپا شد.

    معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام درباره برپایی این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه پیرو منویات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین، با هدف روایت پیشرفت‌های انقلاب اسلامی، روایت فتح کرونا، ایران ۲۰ و آمریکا ۲۰ منفی ۲۰ در یادمان شهدای شلمچه برپا شد.

    وی افزود: در این نمایشگاه اطلاعات و پوسترهای پیشرفت‌های غرور آفرین ایران در طی سال‌های بعد از انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف و با وجود تحریم‌های ظالمانه به نمایش در آمده و زائرین راهیان نور از محتوای آن بهره‌مند می شوند.

    معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام ادامه داد: هدف از برگزاری این نمایشگاه، دعوت از دانشجویان و اقشار دغدغه‌مند کشور و انقلاب عزیزمان برای نقش آفرینی در عرصه بیان پیشرفت‌ها و دستاورهای ملت ایران در سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

    وی گفت: از آنجا که دشمنان ملت ایران با القای ناامیدی و همچنین ایجاد هزینه برای عرصه‌های پیشرفت ایران، قصد دارند تا اهداف پلید خود در راستای به زانو درآوردن حرکت مستقل و رو به صعود ملت ایران را متوقف کنند؛ بنابراین بر همگان واجب و ضروری است تا با یادآوری پیشرفت‌ها و زحمات دلسوزان و دانشمندان ایران، مایه مباهات و امیدواری مردم نسبت به آینده شوند.

    معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین علیه‌السلام اضافه کرد: به همین علت هم باید از هر فرصتی و هر تریبونی، نظیر راهیان نور، برای بیان پیشرفت‌ها استفاده کرد. ماهم به پیروی از رهنمودهای رهبری عرصه راهیان نور را برای ارتباط گیری با مردم انتخاب کردیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما