دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 289872
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1400 - 11:05
    عضو کمیسیون صنایع و معادن:

    معیشت مردم برای مجلس مهم است

    نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: برای مجلس مهم این است که معیشت و زندگی مردم دچار مشکل نشود و شاهد ناپایداری قیمت‌ها و تورم بی‌رویه نباشیم.

    معیشت مردم برای مجلس مهم است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر علی اکبر کریمی درباره سرنوشت ارز ترجیحی، گفت: مجلس شورای اسلامی در مصوبه خود و در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، چارچوب لازم درباره حفظ یا حذف ارز ترجیحی را مشخص کرده است.

    وی بیان کرد: دولت باید برنامه‌های اجرایی خود درباره ارز ترجیحی را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد. نظر برخی از کارشناسان این است که وضعیت دو نرخی و یا چند نرخی در نظام ارزی باعث فساد و رانت می‌شود و ما باید شرایط را برای حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز فراهم کنیم.

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای رفع دغدغه مجلس شورای اسلامی و مردم و همچنین برای جلوگیری از بروز تورم و ثبات قیمت‌ها، باید دولت تدابیر لازم را درباره ارز ترجیحی اتخاذ کند.

    کریمی ادامه داد: مجلس در جریان بررسی بودجه، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان را برای حفظ قیمت کالاهای اساسی و تخصیص یارانه برای تأمین کالاهای اساسی و گندم پیش بینی کرده است.

    وی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی به وظیفه نظارتی خود در چارچوب اختیاراتش عمل خواهد کرد و دولت باید مطابق با چارچوب و قانونی که مجلس درباره ارز ترجیحی به تصویب رسانده است، عمل کند.

    نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای مجلس شورای اسلامی مهم این است که معیشت و زندگی مردم دچار مشکل نشود و شاهد ناپایداری قیمت‌ها و تورم بی‌رویه نباشیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما